Azure Data Architect / Engineer


Janne Jalava

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1300 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftiin, pilviteknologioihin ja dataan. 

Saavatko tiedolla johtaminen, tietovarastot, data-arkkitehtuurit ja Azure sydämesi sykkimään? Jos tunsit lämpimän muljahduksen sydämessäsi, olet kaipaamamme tekijä, kollega, uusi sulava.

Etsimme Azure Data -osaajaa auttamaan asiakkaitamme Azure-pohjaisten datojen tallentamiseen, käsittelyyn ja hyödyntämiseen tähtäävien ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Etsimme osaajaa, jolla on jo vankka osaaminen tietoarkkitehtuurien suunnittelusta sekä datan käsittelystä, tallentamisesta ja hallinnasta. SQL-tuntemus ja esimerkiksi Python ja/tai Scala osaaminen on plussaa! Sinulla ei tarvitse olla vuosikymmenten kokemusta, mutta ymmärrys ja tietopohja Azuresta tarjottavien datapalvelujen kuten erilaisten tietokantojen, Data Laken ja Data Factoryn toiminnasta ovat olennainen osa roolissa pärjäämiseen.

Mitä toivomme sinulta?

 • Tiedät, kuinka tietoa tallennetaan ja käsitellään Azuressa
 • Hallitset perusteknologiat kuten Azure SQL Databasen, Azure Synapsen, Data Laken ja Data Factory hyvällä tasolla sekä olet valmis oppimaan lisää
 • Tiedät, milloin ratkaisuksi tulee valita Data Flow tai Databricks, ja osaat avata sen myös asiakkaalle
 • Hallitset mahdollisesti SQL Serverin pilvessä ja pilven reunalla ja erotat OLTP- ja OLAP-tietokannat toisistaan
 • Ymmärrys siitä, miten Microsoftin analytiikkatuotteissa Azureen tallentamaasi dataa analysoidaan ja hyödynnetään, on ehdotonta plussaa
 • Osaat myös Azuren perustekniikoita, kuten verkkoja ja Azuren tietoturvaa
 • Pystyt kertomaan meille mitä osaat tehdä ja mitä haluaisit tehdä
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Osaat kysyä työkavereilta apua silloin, kun sitä tarvitset


Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli, palkkahaitari on laskutettavien työtuntien mukaan 4000–10 000 € / kk.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut. Välipalat toimistolla.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-tyyppejä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Olli Jääskeläinen
Director, Technology Services
+358 44 733 7020
olli.jaaskelainen@sulava.com


Kiinnostuitko? Hae meille!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!