Azure Infra -asiantuntija

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1300 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftiin, pilviteknologioihin ja dataan. 

Haemme Azure Infra -asiantuntijaa kehittämään ja toteuttamaan luovia pilvipohjaisia ratkaisuja mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Olet mahdollisesti osallistunut Azure Infra -projekteihin ja hankkinut osaamista ja kokemusta Azure-ympäristöistä sekä tiedät mikä Azuren Cloud Adoption Framework -malli on? Tai olet työskennellyt pääasiassa On-Premise-ympäristöissä, asiakkaan omissa konesaleissa tai datakeskuksessa erilaisten infra-palvelinratkaisujen parissa? Työsi on vaativaa asiantuntijatyötä, mutta tunnet palavaa halua tutustua ja siirtyä vihdoin pilvimaailmaan? Jos kyllä, niin jatka lukemista.

Teemme paljon Azureen liittyviä projekteja, mutta sen lisäksi olemme myös koulutustalo, joten voimme kouluttaa sinut kurssien ja työssäoppimisen kautta eturivin Azure-osaajaksi. Älä siis epäröi käräyttää itseäsi meille, me rakennamme sinulle tulevaisuuden tiekartan!

Mitä toivomme sinulta?

 • Järjestelmä- ja arkkitehtuuriosaamista on-premise -konesaleista, virtuaalipalvelimista ja verkoista
 • Ymmärrystä ja osaamista Azureen liittyvistä käyttöönottomalleista, esim. edellä mainitusta CAF -mallista, tai valmiutta niiden haltuunottoon
 • Näkemystä modernin IaaS-ympäristön tietoturvan ja hallintamallin toteuttamisesta
 • Kokemusta Azuren IaaS-palveluista tai palavaa kiinnostusta aiheeseen
 • Halua kehittää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin
 • Olet oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Plussaa on, jos sinulta löytyy:

 • Suoritettuja Microsoft -sertifiointeja 
 • Kokemusta myös muista Microsoftin pilvipalveluista, esim. Microsoft 365
 • Intoa myös kouluttamiseen

Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli, palkkahaitari on laskutettavien työtuntien mukaan 4000–10 000 € / kk.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut. Välipalat toimistolla.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä? 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-tyyppejä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Olli Jääskeläinen
Director, Technology Services
+358 44 733 7020
olli.jaaskelainen@sulava.com

Kiinnostuitko? Hae meille!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun Sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

Jätä hakemuksesi tästä

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx