Azure Data -palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Sulavalla jaamme Azuren palvelut kolmeen kategoriaan: Azure IaaS, Azure PaaS ja Azure Data. Jälkimmäiseen kuuluu koko joukko datan tallentamiseen ja analysointiin sekä järjestelmien väliseen integraatioon liittyviä palveluja.    

Azuresta löytyy vaihtoehdot sekä rakenteellisen että rakenteettoman datan tallentamiseen, samoin kuin erilaisten tietovarastojen ja Big Data –ympäristöjen toteuttamiseen. Datan hyödyntämiseen ja analysointiin voidaan käyttää sekä perinteisiä analysointimalleja että tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia. Lisäksi Azuresta löytyy omat palvelut järjestelmien ja tietokantojen välisten integraatioiden toteuttamiseen.

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Azuren Data-palvelujen hyödyntämiseen. Palvelumme kattavat kaikki käyttöönoton vaiheet esiselvityksestä, suunnittelusta, migraatiosta ja jalkautuksesta aina palveluiden tietoturvan määrittämiseen, hallintaan ja ylläpitoon saakka.


Palveluitamme

Azure Data -esiselvitys

Esiselvityksessä arvioimme yrityksesi valmiutta ja autamme määrittelemään tavoitteet Azure Data -palveluiden käyttöönottamiseksi.

Azure-hallintamalli

Malli Azure–palveluiden hallintaan, uusien ominaisuuksien implementointiin, tietoturvaan ja ylläpitoon.

Azure Data -migraatiot

Tietokantojen ja datan tallennuksen sekä integraatioiden migraatiot paikallisesta ympäristöstä Azureen.

Azure-tietoturva

Azuresta käyttöönotettavien palvelujen tietoturvan suunnittelu ja määrittäminen sekä Azure-ympäristön tietoturvan valvonta.

Azure Data –ympäristöjen toteutus

Erilaisten tietokanta-, Big Data- ja analyysiratkaisujen toteuttaminen Azuren tarjoamien palvelujen avulla.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia