Future Workplaces -sertifikaatti Sulavalle viidennen kerran

Työelämän tasapaino, työn mielekkyys ja vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta ovat Sulaville yhdet merkityksellisimmistä asioista töissä viihtymisen kannalta. Meille on erityisen tärkeää selvittää vuosittain Siqni -henkilöstökyselyn (Eezy Siqni Oy) avulla merkityksellisimmät asiat henkilöstömme keskuudessa, jotta voimme maksimoida töissä viihtymisen. Organisaatiomme tärkein pääoma on ehdottomasti meidän henkilöstömme eli Sulavat ja heidän osaamisensa.

Jälleen loppuvuodesta 2023 oli kyselyn aika sekä tuloksien läpikäynti koko henkilöstömme kanssa. On upeaa tyytyväisenä todeta, että asiat ovat meillä Sulavalla erityisen hyvin ja olemme onnistuneet tavoitteessamme: meillä on erittäin tyytyväiset työntekijät. Tuloksien pohjalta saimme viidennen kerran peräkkäin Future Workplaces –sertifikaatin, joka on merkki siitä, että yrityskulttuuriamme johdetaan poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. Jälleen tänä vuonna voimme olla ylpeitä tuloksista ja sertifikaatista!

Future Workplace -palkinto Sulavalle

Olemme kulkeneet viisi vuotta yhteistä matkaa Siqnin porukan kanssa, ja samalla keränneet mahtavan värisuoran sertifikaattitauluja koulutuskeskuksemme seinälle (kuvassa uusin sertifikaatti). Viisi sertifikaattia on enimmäismäärä mitä kyseisiä sertifikaatteja on voinut saada ja ainoastaan muutama yritys Suomessa on päässyt samaan kuin me Sulavana. Voimme olla tähän tulokseen siis erityisen tyytyväisiä! Jatketaan samaan malliin myös tänä vuonna 2024.

Kyselyn avoimet kommentit

Kyselyn avoimissa kommenteissa korostui erityisesti kollegoiden merkitys arjessa ja se, että meillä kaikki saavat olla omia itsejään. Tässä muutamat nostot avoimista kommenteista:

”Kollegoiden erilaiset ja monimuotoiset taidot tuovat mielenkiinnon työhön. Tunnen, että tiedon jakaminen ja asioiden kehittäminen sujuu sulavasti ja opin uutta joka päivä. On mukava tulla töihin, kun vastassa on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joihin voi luottaa! Jos ei itse osaa, niin apuja löytyy aina.”

“Paras työpaikka, jossa olen koskaan ollut, ja iso osa sitä on mahtavat ja osaavat kollegat. Aina löytyy apua!”

“Sulavan suurin supervoima on ammattitaitoiset kollegat! Valtavan asiantuntemuksen lisäksi nämä tyypit tuppaavat olemaan myös hauskoja, iloisia, ystävällisiä ja aina valmiita jeesaamaan, kun apua tarvitaan. Uskomattoman hienoa saada tehdä työtä tällaisessa työyhteisössä!”

”Sulavalla ihan oikeasti ja aidosti välitetään ihmisistä. Tämä näkyy pienissä kuin isoissa asioissa. Epäkohtiin puututaan heti, kun ne nostetaan esiin, uupuneita työntekijöitä tuetaan erinomaisesti, työntekijöille järjestetään kivoja asioita (etätyöviikot!) ja ostetaan vaikka iso läjä lautapelejä toimistolle, kun ihmiset haluaa järjestää lautapeli-illan. Näiden asioiden takia Sulava on paikka minne haluaa jäädä.”

”Sulavalla on aina arvostettu ihmisiä sellaisena kuin ovat. Mielestäni se on rikkaus, ettei kaikkia yritetä änkeä samaan muottiin, vaan annetaan jokaisen loistaa omalla persoonallaan positiivisesti. Työsuhteen alusta alkaen olen tuntenut oloni erittäin tervetulleeksi ja, että ihmisistä aidosti välitetään, ei ainoastaan työntekijänä. Sen myötä pystyy helposti olla oma itsensä.”

Blogi on hyvä lopettaa tähän viimeiseen lainaukseen avoimista kommenteista: “En keksi miten tämä voisi toimia paremmin”.

PS. Mikäli haluat osaksi Sulavan yhteisöä, kurkkaa avoimet työpaikat ja hae tästä! Avasimme juuri uusia rekryjä niin Azure-konsulteille kuin devaajille.

Lue lisää:

Sulava sai neljännen Future Workplaces -sertifikaatin

Sulavan arvot