Azure-palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Azure on Microsoftin pilvikonesalipalvelu, joka tarjoaa Microsoftin konesaleista niin perinteisempiä IaaS-konesalipalveluja (virtuaalikoneet, virtuaaliverkot, tallennuspalvelut) kuin myös PaaS-tyyppisiä palveluja, joiden avulla rakennetaan nykyaikaisia sovelluksia Microsoftin pilvipalveluihin.

Sulava tarjoaa useita valmiita paketteja IaaS- ja PaaS-palveluiden hyödyntämiseen. Azure-projektit voivat kuitenkin olla mitä tahansa satojen virtuaalikoneiden siirroista skaalautuvien arkkitehtuureiden suunnitteluun nykyaikaisia sovelluksia varten.

Yhteistä kaikille projekteille on Azure-innovaatioiden ja uusimpien teknologioiden hyödyntäminen ja samaan aikaan tapahtuva IT-kustannusten pienentäminen.

Ajankohtaista

Kuinka saat Azuren käyttöön ja hyödynnettyä täysimääräisesti?

Etkö pääse alkuun Azuren käyttöönotossa? Tai onko se otettu käyttöön, mutta et saa hyötyjä ulosmitattua kuten haluaisit? Onko uusien palveluiden käyttöönotto haastavaa? Kasvoiko palveluista hallitsematon viidakko?

Katso kattava maksuton webinaaritallenne, jossa pitkän linjan Azure-asiantuntija Heikki Bergius antaa parhaat vinkit palveluiden käyttöönottoon ja laajentamiseen tehokkaasti, hallitusti ja turvallisesti.

Varaa aika Azure-työpajaan!

Onko organisaatiosi ottamassa Azurea käyttöön? Tai onko käyttöönotto tehty, mutta palveluiden hallinta on haastavaa? Haluatko tietää lisää laajentamismahdollisuuksista tai Azuren tietoturvasta?

Varaa työpaja asiantuntijamme kanssa!

Blogi: Miksi ottaa Azure käyttöön ja miten pääset liikkeelle?

Kuinka laajennat ja kehität liiketoimintaa älykkäästi, kustannustehokkaasti ja ketterästi uusilla palveluilla? Modernin IT-infran toteuttamiseksi ja palveluiden kehittämiseen on viimeistään nyt aika harkita modernia alustaa.

Siirtymää ei kuitenkaan kannata tehdä ilman suunnitelmaa. Microsoft tarjoaa Azuren käyttöönoton ja palveluiden käytön laajentamisen helpottamiseksi Cloud Adaption Framework (CAF) -mallin.

Blogi: Miksi käyttää hallintamallia Azuren käyttöönotossa?

Hallintamallin avulla mm. kumppaneiden kanssa toimiminen ja palveluiden laajentaminen Azure-ympäristössä on hallittavampaa sekä kustannusten seuranta helpompaa. Miksi hallintamallia kannattaa hyödyntää jo Azurea käyttöön otettaessa?

Blogi: Azuren käyttöönotto: migraatiot ja sovellusmodernisointi

Mitä Iaas- ja datamigraatioissa kannattaa tehdä ja huomioida Azurea käyttöönotettaessa? Mitkä ovat sovellusmodernisoinnin edut? Mitä migraatioiden jälkeen?


Palveluitamme

Azure-esiselvitys

Arvioimme yrityksesi valmiutta ja autamme määrittelemään tavoitteet Azure-palveluiden käyttöönottamiseksi.

Azure-hallintamalli

Malli Azure–palveluiden hallintaan, uusien ominaisuuksien implementointiin, tietoturvaan ja ylläpitoon.

Azure-migraatiot

Palveluiden, konesalien tai sovellusten migraatiot paikallisesta ympäristöstä Azureen.

 

 

 

Azure-arkkitehtipalvelut

Kokenut arkkitehti johtaa palveluna organisaatiosi siirtymää hyödyntämään Azuren mahdollisuuksia kokonaisvaltaisesti.

Azure DevOps

DevOps-kehitysprosessin rakentaminen Azuren avulla ja Azure-palvelujen hallittu hyödyntäminen sovelluskehityksessä.

Azure-tietoturva

Azuresta käyttöönotettavien palvelujen tietoturvan suunnittelu ja määrittäminen sekä Azure-ympäristön tietoturvan valvonta.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Tutustu kursseihin!

Azure Data-, Azure IoT -ja Azuren tekoälypalvelut

Microsoft Azuren palveluita ja valmiita komponentteja hyödyntäen voidaan tuottaa muun muassa älykkäitä sovelluksia sekä IoT-ratkaisujen arkkitehtuureja.

Tutustu tarkemmin:

Älykkäät sovellukset – Azure Data -palvelut

Azure IoT –palvelut

Azuren tekoälypalvelut

 

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia