Azure-palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Azure on Microsoftin pilvikonesalipalvelu, joka tarjoaa Microsoftin konesaleista niin perinteisempiä IaaS-konesalipalveluja (virtuaalikoneet, virtuaaliverkot, tallennuspalvelut) kuin myös PaaS-tyyppisiä palveluja, joiden avulla rakennetaan nykyaikaisia sovelluksia Microsoftin pilvipalveluihin.

Sulava tarjoaa useita valmiita paketteja IaaS- ja PaaS-palveluiden hyödyntämiseen. Azure-projektit voivat kuitenkin olla mitä tahansa satojen virtuaalikoneiden siirroista skaalautuvien arkkitehtuureiden suunnitteluun nykyaikaisia sovelluksia varten.

Yhteistä kaikille projekteille on Azure-innovaatioiden ja uusimpien teknologioiden hyödyntäminen ja samaan aikaan tapahtuva IT-kustannusten pienentäminen.

Ajankohtaista

Miten CAF-malli auttaa Azure-palvelujen käyttöönotossa ja Azure-ympäristön kehityksessä? Tilaa webinaaritallenne!

Cloud Adoption Framework- eli CAF-malli helpottaa Azure-palvelujen käyttöönottoa, ensimmäisen ympäristön rakentamista ja palvelujen käytön laajentamista. Malli on suunniteltu varmistamaan #Azure palvelujen tehokas ja menestyksekäs käyttöönotto ja toteutus, ja mahdollistamaan organisaation teknologiastrategian toteutus Azure-pilvipalvelussa.

Tilaa maksuton webinaaritallenne, ja kuulet kuinka CAF-malli auttaa Azuren käyttöönotossa ja kehityksessä. Puhujana Sulavan Chief Technology Officer Kimmo Bergius.

Azure-asiantuntija näkee kauas ja lähelle: mitä kannattaa tehdä ja mitä ei

”Kokenut kaveri osaa mallintaa helposti, miten Azure-maailman asioita voidaan hyödyntää organisaatioiden ympäristöissä, pystyy kertomaan miten kannattaa toimia, mitä mikäkin maksaa, osaa seurata Azuren teknisiä logeja ja tunnistaa mahdolliset ongelmakohdat. Lisäksi hän osaa kertoa ympäristön rajoitteista ja määritellä mitä Azureen ei kannata siirtää.”

Azure-projektien suunnittelu ja vetäminen vaativat syvää osaamista ja kokonaisuuksien hahmottamista. Tässä jutussa neljä Sulavan kokenutta Azure-asiantuntijaa kertoo mitä Azuren hallitseminen antaa ja mahdollistaa.

Varaa aika Azure-työpajaan!

Onko organisaatiosi ottamassa Azurea käyttöön? Tai onko käyttöönotto tehty, mutta palveluiden hallinta on haastavaa? Haluatko tietää lisää laajentamismahdollisuuksista tai Azuren tietoturvasta?

Varaa työpaja asiantuntijamme kanssa!

Blogi: Miksi ottaa Azure käyttöön ja miten pääset liikkeelle?

Kuinka laajennat ja kehität liiketoimintaa älykkäästi, kustannustehokkaasti ja ketterästi uusilla palveluilla? Modernin IT-infran toteuttamiseksi ja palveluiden kehittämiseen on viimeistään nyt aika harkita modernia alustaa.

Siirtymää ei kuitenkaan kannata tehdä ilman suunnitelmaa. Microsoft tarjoaa Azuren käyttöönoton ja palveluiden käytön laajentamisen helpottamiseksi Cloud Adaption Framework (CAF) -mallin.

Blogi: Miksi käyttää hallintamallia Azuren käyttöönotossa?

Hallintamallin avulla mm. kumppaneiden kanssa toimiminen ja palveluiden laajentaminen Azure-ympäristössä on hallittavampaa sekä kustannusten seuranta helpompaa. Miksi hallintamallia kannattaa hyödyntää jo Azurea käyttöön otettaessa?

Video: Kuinka saat Azuren käyttöön ja hyödynnettyä täysimääräisesti?

Etkö pääse alkuun Azuren käyttöönotossa? Tai onko se otettu käyttöön, mutta et saa hyötyjä ulosmitattua kuten haluaisit? Onko uusien palveluiden käyttöönotto haastavaa? Kasvoiko palveluista hallitsematon viidakko?

Katso kattava maksuton webinaaritallenne, jossa pitkän linjan Azure-asiantuntija Heikki Bergius antaa parhaat vinkit palveluiden käyttöönottoon ja laajentamiseen tehokkaasti, hallitusti ja turvallisesti.


Palveluitamme

Azure-esiselvitys

Arvioimme yrityksesi valmiutta ja autamme määrittelemään tavoitteet Azure-palveluiden käyttöönottamiseksi.

Azure-hallintamalli

Malli Azure–palveluiden hallintaan, uusien ominaisuuksien implementointiin, tietoturvaan ja ylläpitoon.

Azure-migraatiot

Palveluiden, konesalien tai sovellusten migraatiot paikallisesta ympäristöstä Azureen.

 

 

 

Azure-arkkitehtipalvelut

Kokenut arkkitehti johtaa palveluna organisaatiosi siirtymää hyödyntämään Azuren mahdollisuuksia kokonaisvaltaisesti.

Azure DevOps

DevOps-kehitysprosessin rakentaminen Azuren avulla ja Azure-palvelujen hallittu hyödyntäminen sovelluskehityksessä.

Azure-tietoturva

Azuresta käyttöönotettavien palvelujen tietoturvan suunnittelu ja määrittäminen sekä Azure-ympäristön tietoturvan valvonta.

Azure Virtual desktop

Virtual Desktop -palvelun avulla organisaatio voi tarjota työntekijöilleen virtuaalisen Windows-työaseman, jota voi käyttää mistä tahansa ja millä tahansa päätelaitteella. Microsoftin portfolioon kuuluvat Azure Virtual Desktop- ja Windows 365 -palvelut. Voimme auttaa sinua palvelun käyttöönotossa ja ylläpidossa.

Azure-koulutukset

Microsoftin koulutuskumppanina tarjoamme virallisia IT-ammattilaisille suunnattuja sertifikaattiin johtavia Azure-koulutuksia.

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu mukaan

Azure Data-, Azure IoT -ja Azuren tekoälypalvelut

Microsoft Azuren palveluita ja valmiita komponentteja hyödyntäen voidaan tuottaa muun muassa älykkäitä sovelluksia sekä IoT-ratkaisujen arkkitehtuureja.

Tutustu tarkemmin:

Älykkäät sovellukset – Azure Data -palvelut

Azure IoT –palvelut

Azuren tekoälypalvelut

 

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita:

Tie Azure-palveluiden potentiaalin ja kyvykkyyden hyödyntämiseen

Azure-kehitystyö lähti Tampereen Sähkölaitoksella liikkeelle siitä, että palveluiden potentiaali haluttiin ymmärtää ja kartoittaa nykyisten konesalipalveluiden Azure-kyvykkyys.

Yhteistyökumppanilta kaivattiin ketteryyttä, modernia ajattelua sekä kykyä jalostaa Azure-palveluiden potentiaali liiketoiminnan hyödyksi.

Hansel – Azurella joustavuutta ja ketteryyttä verkkopalveluihin

Sulava auttoi valtion yhteishankintayhtiö Hanselia tuottamaan uuden verkkopalvelun Azureen ja siirtämään nykyisiä verkkopalveluita paikallisesta konesalista pilveen.

Ratkaisulla haettiin joustavuutta ja nopeutta verkkopalveluihin asiakaskunnan laajentuessa. Lisäksi saavutetaan enemmän samoilla kustannuksilla vanhanmallisten ylläpitotoimintojen karsiutuessa pois.

Hallintamalli helpottaa Azure-ympäristön hallintaa ja kehittämistä Kuopion Energialla

Malli- ja määrittelydokumentin avulla Kuopion Energia pystyy hallitusti ottamaan käyttöön Azureen perustuvia pilvipohjaisia konesalipalveluja ja hallinnoimaan palveluja järkevällä ja turvallisella tavalla.

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia