Webinaaritallenne: Azure Virtual Desktop – ominaisuudet, käyttöönotto ja hallinta

14.02.2023

Aihe: Azure Virtual Desktop – ominaisuudet, käyttöönotto ja hallinta

Aika: 1h

Puhuja: Kimmo Bergius

Virtual Desktop -palvelun avulla organisaatio voi tarjota työntekijöilleen virtuaalisen Windows-työaseman, jota voi käyttää mistä tahansa ja millä tahansa päätelaitteella. Virtual Desktop -palvelut ovat olleet osa organisaation peruspalveluvalikoimaa jo monen vuoden ajan, ja monissa organisaatioissa hyödynnetään palveluja palvelemaan hyvin erilaisia käyttöskenaarioita.

Microsoftin portfolioon kuuluva Azure Virtual Desktop -palvelu on ollut saatavilla noin kolmen vuoden ajan, ja sen rinnalle Microsoft julkisti reilu vuosi sitten Windows 365 -palvelun, joka on Microsoftin hallinnoima Virtual Desktop -palvelu.

Tässä maksuttomassa webinaarissa keskitytään Azure Virtual Desktop- eli AVD-palveluun. Webinaarissa tarkastellaan palvelun käyttöönottoon ja hallintaan liittyviä asioita, käydään läpi tärkeimmät käyttöskenaariot, joihin palvelua voi hyödyntää, sekä tavat, joilla käyttäjä voi muodostaa yhteyden palveluun. Webinaarissa tarkastellaan myös AVD-palvelun ja Windows 365 -palvelun välisiä eroja. Lisäksi käymme läpi asioita, joita kannattaa ottaa huomioon, jos organisaatio on korvaamassa AVD-palvelun avulla jotain toista Virtual Desktop -palvelua, esimerkiksi Citrix-palvelua.

Webinaarin lopuksi käydään läpi kuinka voimme auttaa AVD-palvelun käyttöönotossa ja ylläpidossa. Luonnollisesti webinaarin tavoitteena on vastata kaikkiin kysymyksiin, joita osallistujilla on esittää!

Agenda:

  • Katsaus Microsoftin Virtual Desktop -palveluihin – Azure Virtual Desktop ja Windows 365 AVD-palvelun ominaisuudet ja käyttöskenaariot
  • AVD-palvelun käyttöönotto ja hallinta
  • Siirtyminen toisesta Virtual Desktop -palvelusta AVD-palveluun
  • Miten tästä eteenpäin?

Tilaa tunnin mittainen tallenne 14.2.23 pidetystä webinaarista

Ota yhteyttä Sulavaan:

sales@sulava.com