Webinaaritallenne: Kohti helposti johdettavaa uudistusta – ihmistä unohtamatta!

05.04.2023

Aihe: Kohti helposti johdettavaa uudistusta – ihmistä unohtamatta!

Aika: 5.4.2023 klo 10-11

Puhujat: Olli Lipsanen ja Tommi Lehmusto

Hyvinvointialueiden uudistus on yksi historian suurimpia hallinnollisia uudistuksia ja sen systemaattinen johtaminen on moniulotteinen haaste. Miten varmistaa strategisten tavoitteiden läpinäkyvyys? Miten seurata eri ohjelmien kehitystä? Miten reagoida muutoksen tarpeisiin? Miten budjetoidut varat käytetään oikeisiin hankkeisiin? Miten huomioidaan ihmiset keskellä muutosta?

Sulava ja Projectum yhdessä tuottavat ratkaisuja juuri tämän kaltaisiin haasteisiin. Portfolio-ja projektijohtamisen sekä ennustavan analytiikan avulla tuotamme kestäviä ratkaisuja jotka auttavat strategisen johtamisen ja operatiivisen toteuksen yhteispelin luomisessa. Lisäksi korostamme aina inhimillisen muutoksen hallinnan tärkeyttä. Ja tulokset puhuvat puolestaan!

Tässä webinaarissa kerromme parhaat käytännöt ja nopean toteutuksen mallin tällaisen kokonaisuuden hallintaan. Herätämme ajatuksia siitä, miten kaikkia hyvinvointialueita hyödyttäviä yhteisiä johtamisen standardeja voidaan kehittää ja ottaa sujuvasti käyttöön ja miten varmistetaan se, että ihminen on tämän muutoksen keskiössä.

Tässä maksuttomassa webinaarissa kuulet käytännönläheisesti mm. näistä aiheista:

  • Strategisten tavoitteiden läpinäkyvyys kaikille – miten osallistaa kaikki strategian jalkautukseen
  • Oikeiden mittareiden asettaminen ja seuranta – laadulliset ja rahalliset
  • Investointien oikeellisuuden varmistaminen – teemmekö strategian mukaisia asioita
  • Ohjelmien ja projektien budjettien seuranta ja riskien hallinta – onko tarvetta reagoida heti
  • Innovaatiot ja ideat käytäntöön – miten kerätä kansalaisilta ja sidosryhmiltä palautetta ja ideoita
  • Muutoksenhallinnan perusteet – miten systemaattisesti varmistaa muutoksen läpivienti ja ihmisten motivointi

Olli Lipsanen toimii Sulavalla liiketoimintaratkaisujen yksikön johtajana. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus asiakaskokemuksen sekä portfolio ja projektijohtamisen sovellusten parissa. Hän on aiemmin toiminut useiden portfolio- ja projektijohtamisen sovellusten myynti- ja johtotehtävissä Euroopassa ja omaa pitkän kokemuksen tämän alueen asiakashankkeiden parissa työskentelystä.

Tommi Lehmusto toimii Sulavalla liiketoimintaratkaisujen yksikössä muutoksenhallinnan ja asiakaskokemuksen konsulttina. Hänellä on pitkä kokemus muutoshankkeiden läpiviennistä sekä Suomessa, että Lähi-Idässä. Tommi on myös Prosci -sertifioitu muutoksenhallinnan konsultti.

Katso webinaaritallenne

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Ota yhteyttä Sulavaan:

sales@sulava.com