31.3. Microsoft Teams Spotlight: uusimmat ominaisuudet ja tulevaisuuden näkymät

31.03.2023

Aihe: Microsoft Teamsin uusimmat ominaisuudet ja tulevaisuuden näkymät

Aika: Perjantai 31.3.2023, 9.00–11.00

Puhuja: Vesa Nopanen

Tule mukaan maksuttomaan Microsoft Teams Spotlight -webinaariin, jossa saat tietopaketin viimeisistä ja tulevista Microsoft Teamsin ominaisuuksista ja sen tuomista mahdollisuuksista. Sulavan tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti & Microsoft MVP, Vesa Nopanen, johdattaa sinut ajan tasalle Microsoft Teamsin nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Tästä maksuttomasta webinaarista on muodostunut jo ikoninen ”must-have”, jossa osallistujat saavat parasta tietoa parhailta osaajilta ja näkevät miten asiat käytännössä toimivat demojen kautta.

Tässä jaksossa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

  • Microsoft Teams kokoukset
  • Tekoäly tulee työpaikoille, myös Teamsiin
  • Virtuaaliset vastaanotot (Virtual Appointments)
  • Muut Teamsin liittyvät ominaisuudet ja uutiset 

Webinaari sisältää runsaasti demoja.

Osallistumalla pysyt ajan tasalla Microsoft Teamsista, Meshistä ja Vivasta sekä tiedostat mikä on mahdollista nyt ja tulevaisuudessa. Olit sitten tehokäyttäjä, tietohallinnosta tai liiketoimintapäättäjä, niin sisällöstä löytyy jotain jokaiselle roolille. Huomioithan että Spotlight -webinaari ei ole koulutus, vaan infotilaisuus tulevasta. Perinteisesti Veskulla on nopea tahti asioiden esittelyssä.

HUOM! Suomenkielistä webinaaria ei tallenneta. Vain osallistumalla kuulet, mitä Teamsin tulevaisuudessa tapahtuu! Webinaariin rekisteröityneille toimitetaan materiaalit pdf-muodossa.


sales@sulava.com