Intranet- ja ekstranetpalvelut

Mahdollista älykkäämmän tiedon löytäminen entistäkin helpommin

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tämän päivän nopeasti muuttuvassa, ketterässä ja avoimessa työympäristössä on yhä tärkeämpää löytää tiedot helposti. Nykyaikaiset yhteistyövälineet, kuten Microsoft Teams, tarjoavat joustavan tavan mukauttaa informaatioarkkitehtuuria sopimaan parhaiten yhteistyöhön tiimitasolla ja tiimien välillä. Moderni intranet puolestaan on välttämätön työkalu organisaation laajuisessa viestinnässä jäsennellylle, julkaistulle tiedolle.

Moderni SharePoint on kaunis, älykäs, mobiiliystävällinen ja hauska käyttää. Lisäksi se on entistä tehokkaampi alusta, jonka avulla voit kertoa tarinasi, digitalisoida liiketoimintaprosessit ja auttaa työntekijöitä jakamaan ja löytämään tietoja.

Helppo rakentaa, keskus sisällöille 

Intranet ei ole enää saari – se on sisältökeskus, joka kerää tietoja ratkaisuista (kuten videoita Streamista tai Yammerin keskusteluja) ja tarjoaa nämä tiedot saumattomasti työn yhteydessä, esimerkiksi Teamsissa. 

Teknisesti nykyaikaisen intranet-sivuston perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hyvän ja käytettävän intranetin rakentamiseksi on kuitenkin huolellisesti suunniteltava ja toteutettava asianmukainen, organisaatiollesi ainutlaatuinen intranet-informaatioarkkitehtuuri.

Kuinka voimme auttaa sinua 

Sulava on johtava kumppani moderneissa intranet-toteutuksissa. Ratkaisuistamme löytyy laaja valikoima aina pienikokoisesta käyttövalmiista Fast-intranetistä monimutkaisiin tiedonvälitykseen liittyvien haasteiden ratkaisemiseen Microsoftin tuoreimmilla tuotteilla, kuten Project Cortex AI-ratkaisuilla. 

Ajankohtaista

Blogi: Uusi intranet toiveena, mistä lähteä liikkeelle?

”Ai se kaatopaikka? Eihän sieltä löydä mitään!” Jos ajatuksesi intrasta alkaa noilla sanoilla, niin ehkä olisi aika istua alas ja pohtia minkälainen muutos asialle pitäisi tehdä. 

Avasimme blogissamme parhaita vinkkejä kuinka lähteä rakentamaan uutta intraa ja mitä asioita suunnitteluvaiheessa kannattaa huomioida, jotta vältät sudenkuopat.

Blogi: Intranet on kuollut! Ei sittenkään: Long live the intranet!

Onko sinun mielestäsi intranet jo haudattu vai tiedätkö sittenkin kuinka joustava, helppokäyttöinen ja täysin mobiilikäytettävä SharePoint Online -intranet todellisuudessa on? Intranet voi olla organisaation digitaalisen työympäristön kivijalka, se yhteenliimaava voima.

Rakenna teidän organisaation oloinen intranet!

Koulutus: Intranet Bootcamp – tehokurssi projektiryhmälle

Jos tuntuu, että et pääse yksin uuden intran suunnittelun kanssa alkuun, niin järjestämme Intranet Bootcampin, joka on tehokurssi kaikille intran uudistamista pohtiville. Bootcampin avulla valat tulevalle intralle perustukset, jotka palvelevat aidosti käyttäjiä.

Kurssin keskeisenä tavoitteena on luoda yhteinen näkemys eri puolilta organisaatiota tuleville: mitä oikeastaan nyt ollaan rakentamassa ja miksi? Unohda perinteiset raskaat konseptit ja työläät määrittelydokumentit; valjasta ydintiimisi supervoimilla ja kehitä intra ketterästi! 

Koulutus: Boost – varmista intran laadukas ja käyttäjälähtöinen sisällöntuotanto

Haluatko oppia käyttäjälähtöisten intrasisältöjen suunnittelusta ja toteuttamisesta SharePoint Onlinen moderneille viestintäsivuille? Tämä kurssi on sinulle, joka toimit yrityksenne intranetin sisällöntuottajana!

Kurssi sisältää kolme sisältötyöpajaa, joiden avulla opit suunnittelemaan & kirjoittamaan laadukasta ja käyttäjäläheistä sisältöä sekä rakentamaan sisällöt monipuolisesti intraan.


Palveluitamme

SharePoint-modernisointi

Ratkaisusi, mikäli intrasi on muuten järjestyksessä, mutta kaipaa päivityksen moderniin SharePointiin sellaisenaan.

SharePoint-migraatio

Palvelumme vanhojen SharePoint-sisältöjesi siirtämiseksi moderniin SharePointiin.

FAST-intran käyttöönotto

Sulava Fast on moderni intranet -valmisratkaisu, joka on edullinen, nopea, helppo ja tehokas toteuttaa sekä pitää ajan tasalla niin teknisesti kuin sisällön osaltaFast on myös räätälöitävissä juuri organisaatiollesi sopivaksi.  

SharePoint-ekstranet

SharePoint-pohjainen ekstranet monipuoliseen tiedon jakamiseen ulkoisten sidosryhmien kanssa.

SharePoint-hallintamalli

Ratkaisumme mm. SharePoint-sisältöjen elinkaaren hallintaan, roolituksiin, käyttöoikeus-hallintaan ja tietoturvaan.

Muut SharePoint-ratkaisut

Suunnittelemme monipuolisesti erilaisia informaatioarkkitehtuureja ja teemme toteutuksia mm. dokumentinhallintaan. Kysy lisää!

 

 

 

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia