Sulavan uudistunut FAST-intranet – räätälöi intra omien tarpeidesi mukaan

Asiakkaamme ovat puhuneet ja olemme sen myötä vastanneet intranet-tarpeeseen. Eli päivittäneet Sulavan FAST-intranet kokonaisuutta. Päivityksen myötä loimme pienemmän peruspaketin FAST-intranetistä, joka riittää hyvin yksistään pienemmän organisaation tarpeeseen tai sitten siitä voi lähteä rakentamaan isompaa, räätälöityä intraa erilaisten laajennusmoduuleiden avulla.

Parasta tässä kokonaisuudessa on se, että peruspaketti on nopea toteuttaa kiinteässä neljän viikon toimitusajassa ja budjetti on aina sama 5 900 € + alv. Mistä siis tarkemmin on kyse? Mitään suuria muutoksia emme ole tehneet, mutta halusimme selkeyttää peruspaketin kokonaisuutta, jotta se olisi helpompi hahmottaa ja pohja toimisi kaikenkokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Uudistunut FAST-intranet & laajennusmoduulit

Sulavan FAST-intranet on aina ollut helppokäyttöinen, nopea ja responsiivinen intra. Toteutuksen projektimalli on yksinkertainen, taloudellinen, toimivaksi testattu ja tehokas. Peruspaketti on edullinen kokonaisuus, joka sopii pienimmille organisaatioille ja isompien organisaatioiden tarpeisiin kokonaisuutta voi lähteä laajentamaan erilaisten laajennusmoduuleiden avulla.

Voit valita erilaisista laajennusmoduulivaihtoehdoista tarvitsemasi osat, jotka rikastavat intranetin toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi erilaiset kieliversiot, lisäsivustokokonaisuudet, pelikirja yhteisistä pelisäännöistä tai vaikka sosiaalisen median syötteet. Erityisen tärkeää on huomioida myös projektiryhmän sisäinen osaaminen modernista SharePointista ja siihen tueksi meillä on esim. Intranet Bootcamp -koulutus. Näiden valittujen laajennusmoduuleiden myötä projektin sisältö kasvaa ja sen myötä katsomme aina aikataulun ja budjetin projektikohtaisesti. Haluamme tarjota aina parhaan vaihtoehdon organisaation tarpeisiin ja siksi räätälöinti on tärkeää. Peruspaketissa toimitusaika on neljä viikkoa ja kiinteän budjetin takia siinä ei tule yllätyksiä tai viivästyksiä.

Säännölliset Microsoftin päivitykset auttavat pitämään intran aina ajan tasalla teknisesti ja sisällöntuotannon helppous varmistaa sen, että intranet on helppo pitää myös sisällön osalta tuoreena. FAST-intranet toimii myös täydellisesti muiden Microsoft 365 -sovellusten kanssa.

Lataa lyhyt opas FAST-intranetin kokonaisuudesta

Mitä projektin aloitus edellyttää ja mistä lähdetään liikkeelle?

Organisaatiolla on oltava olemassa oleva Microsoft 365 -tilaus, joka tuo mukanaan tarvittavat lisenssit modernin SharePoint Onlinen käyttöön. Peruspaketin nopea ja tiivis projektimalli edellyttää myös asiakkaan sitoutumista aikatauluun ja aktiivista osallistumista työpajoihin, suunnitteluun, tilannepalavereihin, koulutuksiin ja sisällöntuotantoon.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin otathan yhteyttä keskustellaksemme tarkemmin organisaatiosi tarpeista. Voit myös varata ajan maksuttomaan työpajaan, jossa käydään yhdessä läpi tarkemmin mikä FAST-intranet on, miten se toimisi parhaiten juuri teidän tarpeisiin ja tehdään yhdessä alustava suunnitelma etenemisestä. Työpajaan osallistuminen ei sido teitä mihinkään, vaan voitte rauhassa pohtia sen pohjalta asiaa.