Kuinka seulot oleellisen tietoturvatapahtumien massasta?

21.04.2021

Aihe: Kuinka seulot oleellisen tietoturvatapahtumien massasta?

Puhujat: Marko Mikkola ja Oliver Lahti

Kuinka parannat tietoturvaa jatkuvalla tekemisellä ilman, että kustannukset karkaavat pilviin ratkaisun tai palvelun osalta? Ovatko resurssisi rajalliset niiden uhkien huomaamiseen, tunnistamiseen ja korjaamiseen, joissa hälytyskellojen olisi pitänyt soida? Onko it-tiimisi kiinni muissa tehtävissä tai tulisiko heidän pystyä keskittymään muuhun kuin rutiinivalvontaan, jossa herpaantuminen on liiketoimintakriittistä?

Vastauksesi voisi olla Security Operation Center -palvelu (SOC), jonka avulla tietoturvaan liittyvien signaalien eksponentiaalinen kasvu ja hälytyksiin ja poikkeamiin reagointi hoidetaan modernisti, ja jonka ansiosta it-asiantuntijat voivat keskittyä oleellisiin tehtäviin. Palvelun kautta tunnistat massasta oleelliset toimenpiteitä vaativat tehtävät.

Mutta millaiselle yritykselle sopii minkäkinlainen SOC? Millainen palvelun laajuus kannattaa olla? Kuinka optimoida palvelun kustannukset organisaatiosi tarpeet ja vaatimukset mukaan?

Katso tallenne, Sulavan asiantuntijat Marko Mikkola ja Oliver Lahti kertovat kokemuksistamme, joita olemme keränneet useiden erikokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa.

Webinaarin tallenne 21.4.2021:

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Tutustu palveluun!

Kuinka seulot miljoonien tietorivien joukosta ne tapahtumat, tai suodatat sadoista hälytyksistä ne vakavimmat, joiden takana voi piillä merkittävä tietoturvapoikkeama?

Sulava voi auttaa organisaatiotasi Sulava Security Operations Center (SOC) palvelun kautta.

Tutustu palveluun

Haluatko oppia lisää?