Microsoft 365-palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Microsoft 365 sisältää Office 365-, Windows 10 Enterprise- ja Enterprise Mobility and Security (EMS) -ominaisuudet. Se kattaa modernin työpaikan tarpeet sekä pienille että suurille organisaatioille.

Microsoft 365 -palvelun avulla toteutat organisaation tarvitsemat peruspalvelut helposti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Microsoft 365:n käyttöön. Palvelumme kattavat kaikki käyttöönoton vaiheet esiselvityksestä, suunnittelusta, siirrosta ja käyttöönotosta aina palveluiden turvallisuuteen, hallintaan ja ylläpitoon saakka.


Palveluitamme

Microsoft 365 -esiselvitys

Kaikkien aikojen myydyin palvelumme mm. teknisten M365 –valmiuksien ja liiketoimintavaikutusten selvittämiseen sekä käyttöönoton suunnitteluun.

Microsoft 365 -käyttöönotto

Teemme M365-käyttöönoton asiakkaan tarpeiden mukaan: käyttöönotto voi kattaa kokonaan uuden ympäristön määrittämisen tai jonkin uuden palvelun lisäämisen olemassa olevaan ympäristöön.

Microsoft 365 -hallintamalli

Malli M365 –palveluiden hallintaan, uusien ominaisuuksien implementointiin, tietoturvaan ja ylläpitoon.

 

 

 

Microsoft 365 -migraatiot

Palvelumme kattaa niin migraatiot jostain olemassa olevasta ympäristöstä Microsoft 365 –palveluun, sekä migraatiot yhdestä M365-ympäristöstä toiseen.

Toteutamme koko migraation suunnittelusta määritykseen ja käyttöönottoon, ja myös itse migraation hallittuun toteutukseen.

Lue asiakastarina, jossa DNA:n ja Telenorin migraatioprojekti yhdisti yhtiöt samaan Microsoft-ekosysteemiin.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä!

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia