Lokakuu on tietoturvakuu – Sulavan syksy täynnä tietoturvaa

Lokakuu on tietoturvakuukausi ja European Cybersecurity Month (ECSM) järjestetään jo kymmenettä kertaa. Muun muassa Microsoft julkaisee lokakuussa paljon aiheeseen liittyviä julkaisuita ja materiaaleja organisaatioiden käyttöön, jotka löydät kootusti heidän sivuiltaan.

Organisaatiot ovat kriittisten haasteiden edessä enemmän kuin koskaan aikaisemmin, minkä myös Sulavan asiantuntijat ovat havainneet päivittäin keskusteluissa asiakasorganisaatioidemme kanssa. Näemme yhä kehittyneempiä hyökkäyksiä ja hälytysmäärien lisääntymistä.

Jotta pystymme vastaamaan tähän haasteeseen, on syksymme täynnä tietoturva-aiheita, joiden avulla pääset – tilanteestasi riippuen – alkuun organisaatiosi tietoturvan parantamisessa tai viemään sen seuraavalle tasolle. Tutustu tuleviin webinaareihimme, työpajoihin ja tietoturvakurssien kampanjaan.

Koko joukko tietoturvatapahtumia

Tapahtumistamme löydät maksuttomat webinaarit modernin tietoturvan välineistä, Azure Virtual Desktop- ja Windows 365 -ratkaisuista sekä Zero Trust -periaatteista. Kaikkiin liittyy paljon esimerkkejä ja demoja.

Tilaa webinaaritallenne: Välineet modernin tietoturvan rakentamiseen

Moderneihin tietoturvauhkiin ja vaatimuksiin vastaaminen on kiinteä osa riskienhallintaa. Valtavien datamassojen edessä huomaa kuitenkin nopeasti, että tämä edellyttää moderneja työtapoja ja -välineitä. Välineiden avulla mm. suojaudut uhilta ja laajennat käyttäjätietojen suojausta integroidulla ja automatisoidulla suojauksella, jotta voit estää vahingot hyökkäyksen tapahtuessa.

Maksuton webinaari pidettiin 26.10. klo 10-11. Tilaa tallenne, jossa asiantuntijamme Janne Jalava ja Miska Kytö käyvät läpi keskeisiä välineitä kuten Microsoft 365 Defender, Sentinel ja Azure AD sekä luovat katsauksen lisensseihin.

Tilaa webinaaritallenne: Zero Trust

Zero Trust on tapa ajatella ja toteuttaa käyttäjien todennusta, pääsynhallintaa sekä sovellusten ja tiedon suojausta globaalissa maailmassa. Emme enää voi luottaa vaikkapa sisäiseen verkkoon vaan jokainen todennus ja pääsypyyntö on tarkistettava joka kerran!

Maksuton webinaari pidettiin 9.11. Asiantuntijamme Kimmo Bergius kertoi esimerkkejä ja parhaat vinkit toteutuksista, joita Sulava on tehnyt asiakkailleen viime vuosina, mitä Zero Trust tarkoittaa sekä mitkä ovat sen tavoitteet ja periaatteet. Saat konkreettisen kuvan, kuinka lähteä liikkeelle.

Tilaa webinaaritallenne: AVD – Azure Virtual Desktop and Windows 365

Virtual Desktop -ympäristöt ovat olleet kiinteä osa IT-infraa jo vuosia. Microsoft tarjoaa ratkaisuksi Azure Virtual Desktopia ja uusi ratkaisu Windows 365 julkaistiin viime vuonna. Miksi samaan asiaan on kaksi ratkaisua, kuinka ne toimivat ja millaisiin tilanteisiin ne parhaiten sopivat?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen asiantuntijamme Kimmo Bergiuksen maksuttomassa, englanninkielisessä webinaarissa 23.11. Käymme läpi myös esimerkkejä toteutuksista, joita Sulava on tehnyt asiakkailleen.

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari 13.12.

Myöskään HPR-seminaarissa emme ohita aihetta, Christina Forsgård Netprofilelta pitää keynote-puheenvuoron informaatiovaikuttamisesta.

Kaksi tietoturvakoulutusta yhden hinnalla

Koulutettujen tietoturva-ammattilaisten tarve on kasvamassa ja kriittisten järjestelmien turvaaminen on nyt tarpeellisempaa kuin koskaan. Haluamme tukea tietoturvaosaamisen kasvattamista ja voitte nyt kouluttaa kaksi yhden hinnalla! 50 %:n alennus on voimassa myös silloin, kun valitset useampia kampanjaan kuuluvia kursseja.

Mukana muun muassa uusi kyberturvallisuusarkkitehti -koulutus (SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect) sekä suosittu SC-200: Microsoft Security Operations Analyst, joka pureutuu Microsoftin pilvipohjaisiin tietoturvatyökaluihin käytännön tasolla.

Kampanjaan kuuluvat Sulavan omat koulutukset organisaation tietosuojasta ja kybertilannenäkymän rakentamisesta (Sentinel SIEM) antavat kattavat perustiedot aiheista yhden koulutuspäivän aikana.

Kampanja on voimassa 31.10.2022 saakka koodilla security2022

Tietoturvakampanjaan kuuluvat koulutukset

Työpajat auttavat alkuun tai syventävät aiheeseen – valitse sopivin

Marras-joulukuussa tulemme järjestämään maksuttomat online-työpajat, joissa aiheisiin syvennytään tarkemmin.

16.11. klo 9-12 aiheena oli Zero Trustin periaatteet ja Microsoft 365 Defenderin ominaisuudet mm. Office 365:n, sovelluksille ja identiteeteille

13.12. klo 9-12 perehdytään Microsoft Sentinelin ominaisuuksiin ja päätelaitteiden suojaukseen Microsoft 365 Defenderin avulla

Jos haluat järjestää työpajan näillä aiheilla omalle organisaatiollesi, ota meihin yhteyttä!

Jos olet tarpeissasi jo pidemmällä, yrityskohtaisesti järjestettävät työpajat ovat hyvä väline aloitukseen ja juuri sinun organisaatiosi tilanteeseen.

Työpajan aiheena voi olla esimerkiksi:

  • Keskitetyn näkymän luominen organisaation tietoturvaan ja ympäristön valvonta
  • Hybrid Cloud Security: Azuren tietoturvatoimintojen esittely ja käyttöönoton suunnittelu
  • Moderneilta uhilta suojautuminen, mitä Microsoftin työvälineet tarjoavat
  • Laitehallinnan toteutus
  • Identiteettien hallinta ja suojaaminen

Tai näiden yhdistelmä tai jokin muu organisaatiotasi askarruttava tietoturva- tai tietosuojahaaste. Jos olet kiinnostunut näistä työpajoista, tutustu lisää ja jätä yhteystietosi, niin myyntimme on sinuun yhteydessä.

Tutustu ja varaa työpaja