Tallenne: Välineet modernin tietoturvan rakentamiseen

26.10.2022

Tilaa tallenne: Välineet modernin tietoturvan rakentamiseen

Kesto: 1h

Puhujat: Janne Jalava, Miska Kytö

miska kytö ja janne jalava

Moderneihin tietoturvauhkiin ja organisaatioon kohdistuviin vaatimuksiin tietoturvasta ja tiedon suojaamisesta vastaaminen on kiinteä osa yrityksen riskienhallintaa. Organisaatiossa liikkuvien valtavien datamassojen edessä huomaa kuitenkin nopeasti, että tämä edellyttää moderneja työtapoja ja -välineitä. Välineiden avulla mm. suojaudut uhilta ja laajennat käyttäjätietojen suojausta integroidulla ja automatisoidulla suojauksella, jotta voit estää vahingot hyökkäyksen tapahtuessa.

Tilaa maksuton tallenne webinaarista, jossa asiantuntijamme Janne Jalava ja Miska Kytö käyvät läpi joukon keskeisiä välineitä muun muassa hälytyksiin reagoimiseen, ympäristön valvontaan ja identiteettien hallintaan. Nämä ovat kaikki keskeisimpiä tehtäviä organisaation tietoturvan rakentamisessa. Käsittelemme myös mitä sinun tulisi tietää erilaisista lisenssivaihtoehdoista (E5/F5/A5/Business Premium/yksittäiset tuotelisenssit).

Agenda:

  • Microsoft 365 Defenderin esittely. Millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa mm. päätelaitteiden tietoturvaan, haavoittuvuuksien hallintaan, poikkeamien käsittelyyn, sähköposteihin, modernin tietotyön välineisiin Office365:ssä, sovelluksiin tai identiteetin hallintaan yhdessä Azure AD:n kanssa.
  • Lisenssien vertailu ja E5-lisenssin hyödyt Azure AD:n puolella
  • Katsaus Microsoft Sentineliin. Kuinka se auttaa saamaan analyyttisen lintuperspektiivin koko organisaation tietoturvan tilaan ja lievittää yhä kehittyneempien hyökkäysten ja hälytysmäärien lisääntymisen aiheuttamaa stressiä.

Jatkona webinaarille järjestämme online-työpajat, joissa aiheeseen syvennytään tarkemmin. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Tilaa tallenne 26.10.2022 pidetystä webinaarista

Tutustu välineisiin blogeissa:

Pilvihakemisto pitää käyttäjistäsi parhaiten huolta – laita Azure AD identiteetinhallinnan keskiöön

Microsoft Defender for Cloud + Sentinel –Kuinka rakennat tulevaisuudenkestävän tietoturvan

Miten pilvipohjainen Microsoft Sentinel SIEM -ratkaisu toimii?

Ota yhteyttä jos haluat keskustella asiantuntija- tai koulutuspalveluistamme: sales@sulava.com