Esittelyssä Marko Jääskeläinen

Olen Marko Jääskeläinen ja toimin Sulavan myyntitiimissä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta. Pari viimeistä vuosikymmentä olin Compaq/HP/HPE:llä (sama yhtiö, nimi vain vaihtui välillä). Olen toiminut vuosien varrella eri tehtävissä, kuten asiantuntijana, presales-konsulttina, tuotemarkkinointipäällikkönä palvelimille ja tallennusratkaisuille sekä ratkaisumyyjänä.

Vapaa-aikani kuluu 10-vuotiaan tyttäreni ja 13-vuotiaan poikani harrastuksiin kuskailun lisäksi omien harrastusteni parissa. Käyn säännöllisesti lenkillä ja kuntosalilla sekä pelaan lautapelejä. Kesäviikonloput ja suurimman osan kesälomaa vietämme perheeni kanssa Päijänteellä olevalla veneellämme. Talvella minut löytää usein hiihtämässä Espoon keskuspuistosta ja silloin tällöin myös laskettelurinteestä.

Työssä minua motivoi uusien asioiden oppiminen ja ihmisten kanssa touhuaminen. Asiakkaitteni luottamuksen ansaitsen hoitamalla sovitut asiat nopeasti ja ammattimaisesti. Vahvuutenani on viedä aloittamani hankkeet loppuun saakka. Teen sen minkä lupaan, enkä jätä asiakkaitani pulaan ongelmienkaan koittaessa.

Tavoitat minut
marko.jaaskelainen@sulava.com
linkedin.com/in/mjaaskelainen