Vapiskaa SharePoint-pohjainen projektinhallinta ja työtilat – O365 Planner on pian täällä!

Microsoft Office 365 -perheeseen syntyi vuodenvaihteessa jälleen uusi odotettu perheenjäsenen Office 365 Planner.

Planner on helppo ja erittäin visuaalinen palvelu tiimityön, tehtävien ja projektien hallintaan. Pian voit unohtaa tylsännäköiset SharePoint-pohjaiset tehtävälistat ja projektityötilat.

Plannerissa voit luoda uusia suunnitelmia, organisoida ja jakaa tehtäviä sekä materiaalia. Voit myös helposti sparrata muiden jäsenten kanssa, mitä olet tekemässä. Plannerilla organisoit kätevästi esimerkiksi markkinointitapahtuman, järjestät sisäisen tuoteideointikampanjan, hallinnoit kehitysprojektin tehtäviä ja aineistoa tai valmistelet vaikkapa asiakastapaamistasi.

 

Mistä Plannerin saa?

Jos käytössäsi on O365 E1-E5, Education, Business Essential tai Business Premium -palvelupaketti ja olet ilmoittautunut First Release asiakkaaksi, on Plannerin Preview -jakelu sinulle nyt mahdollista toistaiseksi koko organisaation tasolla. Käyttäjäkohtainen Planner Preview:n käyttöönotto ei siis vielä ole mahdollista.

Seuraa palvelusi hallintaliittymän viestikeskusta ja noudata annettuja ohjeita Planner -palvelun aktivoimiseksi.

 

Miten Planner ja O365 Groups sitten integroituvat?

Jokainen uusi Planner luo automaattisesti uuden O365 Groupsin (sähköpostiryhmän, OneNote -muistion ja OneDrive -tiedostokirjaston). Jokaiseen jo luotuun O365 Groups -palveluun integroituu automaattisesti uudet Planner -toiminnot. Mielenkiinnolla odotamme, mikä lopulliseksi tuotenimeksi muotoutuu. Sisältyvät palvelut ovat jo täydellisiä saumatonta tiimityöskentelyä varten.

Sulava otti Planner Preview:n heti koekäyttöön omassa kevään 2016 markkinointisuunnittelussaan. Puolen tunnin online kickoff -palaverin aikana suunnitellut tehtävät oli hetkessä jaettu Plannerin avulla kaikille osallistujille ja tarvittavat työkalut suunnitteluun ja toteutukseen iskuvalmiina.

Pysy siis kuulolla, koska kerromme varmasti lisää Planner -kokemuksiamme kevään aikana! Jos olet kiinnostunut Planner demosta, otathan yhteyttä, niin järjestetään se myös teille sulavasti!