Miten Copilot for Sales voi parantaa myyjän suorituskykyä?

Myynti on haastava ja kilpailtu ala, joka vaatii tekijältään jatkuvaa oppimista, sopeutumista ja kommunikaatiota. Myyjän on ymmärrettävä asiakkaansa tarpeet, kipupisteet sekä päätöksentekoprosessin vaiheet. Myyjän tulee myös hallita oma myyntiputki, priorisoida tehtäviä, seurata liidejä ja tehdä yhteistyötä oman organisaationsa kanssa. Kuinka myyjä voi tehdä kaiken tämän menettämättä keskittymistä, tehokkuutta ja motivaatiota?

Avuksi tekoälyä hyödyntävä myyntiassistentti

Microsoft Copilot for Sales on tekoälypohjainen myyntiassistentti, joka integroituu CRM-järjestelmään sekä Outlookiin ja Teamsiin tarjotakseen käyttäjälleen merkityksellisiä tietoja. Tekoälyassistentti auttaa myyjää optimoimaan myyntiprosessia ja parantamaan suorituskykyä – ja näin ollen helpottaa myyjän elämää! Se ehdottaa linkittämistä muuhun oleelliseen asiakastietoon sekä suosittelee mm. luomaan asiakaspalaverissa sovituista asioista Tehtäviä.

Microsoft Copilot for Sales on eri tuote kuin Copilot Dynamics 365 Salesissä. Dynamics Copilotista voi lukea aikaisemmasta blogistani (Copilot uudistaa Dynamics 365 -toimintoja | Sulava ).

Microsoft Copilot for Sales -lisenssin hinta on $50 kuukaudessa / käyttäjä. Jos käyttäjällä on jo Copilot for Microsoft 365 -lisenssi, Copilot for Sales -lisenssin saa myyjälle $20 dollarilla kuukaudessa. Dynamics 365 Sales Premium -käyttäjä saa Copilot for Sales –toiminnot hankkimalla Copilot for Microsoft 365 -lisenssin 30 dollarilla, ja näin saa täyden Microsoft Copilot for Sales –kokemuksen “kaikilla herkuilla”.

Microsoft Copilot for Salesin pääominaisuudet lyhyesti

Yhteenveto sähköpostiketjuista

Copilot for Sales hyödyntää suurten kielimallien (LLM) vahvuuksia ja tarjoaa yhteenvetoja pitkistä sähköposteista tai sähköpostiketjuista hetkessä. Yhteenvedon voi helposti tallentaa CRM:ään.

Tekoälyn luomat sähköpostiluonnokset ja vastaukset

Copilot for Sales hyötyy Office- ja CRM-integraatiosta luodessaan käyttäjälleen sähköpostiluonnoksia ja vastauksia. Copilotin avulla on mahdollisuus muokata tyyliä ja muuten parantaa tekstin laatua kehotteiden avulla. Suomen kielen käyttö kehotteissa on tulossa mahdolliseksi vuoden 2024 alkupuoliskolla.

CRM-tietojen yhteenveto asiakastapaamisten valmistelua varten

Myyntikokouksen valmistelu on paljon nopeampaa tekoälyn tuottaman yhteenvedon avulla. Tekoäly tuottaa yhteenvedon, joka kokoaa yhteen kaikki tärkeät tiedot asiakkaasta. Uuden käyttökokemuksen myötä Kohokohdat- ja CRM-välilehdet tuodaan yhdeksi yhtenäiseksi näkymäksi käyttäjälle.

Reaaliaikaiset vinkit ja vastausehdotukset Teams-kokousten aikana

Jos esimerkiksi kilpailijan nimi tai tietty brändi mainitaan Teams-kokouksessa (transkriptin ollessa päällä), Copilot for Sales voi tarjota reaaliaikaisia tietokortteja.

Tekoälyn luomat kokousyhteenvedot

Tämä M365 Copilotista tuttu ominaisuus löytyy myös Copilot for Salesista. Ominaisuus luo Teams-kokouksen yhteenvedon muutamassa sekunnissa, joka sisältää sovitut toimenpiteet ja niihin liittyvät päivämäärät. Yhteenveto voidaan jakaa kokouksen osapuolien tai työtovereiden kanssa.

Tuleviin ominaisuuksiin kuuluu järjestelmänvalvojan mahdollisuus määrittää, tehdäänkö Teams-kokouksen yhteenvedon tallennus yhdessä koko litteroidun kokouksen kanssa vai pelkästään itse yhteenveto.

Tee yhteistyötä Teamsissa Copilot-pohjaisten myyntimallien avulla

Kymmenien asiakkuuksien ja mahdollisuuksien seuraaminen, varsinkin kun kussakin on mukana useita ihmisiä, voi olla lähes mahdoton tehtävä. Teamsin tiimin avulla voidaan tehdä yhteistyötä ja pysyä ajan tasalla asiakkaista ja mahdollisuuksista. Copilot for Sales voi luoda juuri oikeaan aikaan sillä hetkellä tärkeitä asiakas- ja mahdollisuusyhteenvetoja, luoda ja määrittää tehtäviä automaattisesti asiaankuuluville tiimin jäsenille ja yksinkertaistaa myynnin seurantaa yhteistyötilassa.

Sähköpostin täsmäyttäminen liidiin

Sähköpostiosoitteen vastaavuus on laajennettu Yhteyshenkilö-entiteetistä sisältämään myös Liidi-entiteetin. Tämä toiminto estää duplikaattien eli kaksoiskappaleiden syntymisen CRM-järjestelmään.

Yhteenveto

Microsoft Copilot for Sales yksinkertaistaa myyjän työtä ja antaa myyjälle mahdollisuuden keskittyä tuottavimpiin tehtäviin. Kaikki mainitut ominaisuudet ovat jo nyt saatavilla. Ja lisää on tulossa: Microsoftin Dynamics 365 and Microsoft Power Platform – Release plannerista löydät tietoa mitä ominaisuuksia Microsoft on tuomassa Copilot for Salesiin seuraavien kuukausien aikana.

Microsoft kertoi blogissaan, että se otti käyttöön Microsoft Copilot for Salesin (aiemmin Viva Sales) 10 000 myyjälle myyntiorganisaatiossaan. Alustavat tulokset osoittavat, että 85 prosenttia kyselyyn vastanneista myyjistä ilmoittaa suorittavansa yhden tai useamman tehtävän nopeammin, ja 70 prosenttia väittää, että Microsoft Copilot for Sales auttaa heitä parantamaan tuottavuutta.

Antakaa Copilot for Salesille mahdollisuus auttaa myös teidän organisaationne myyjiä!

Jos haluat keskustella lisää Copilot for Salesin käytöstä, ota yhteyttä Sulavaan.

Autamme mielellämme myös muissa Dynamicsiin liittyvissä kysymyksissä!

Tutustu Sulavan Dynamics 365 -koulutuksiin

Haluatko oppia käyttämään Dynamics 365 -tuotteita sujuvasti tekoälyn aikakaudella? Microsoftin koulutuskumppanina järjestämme virallisia Dynamics 365 -koulutuksia, joiden avulla otat teknologiat haltuun. Valikoimastamme löydät koulutukset muun muassa palveluihin: Dynamics 365 for Sales, Customer Insights – Journeys, Finance, Field Service sekä Business Central.

Tutustu myös Sulavan markkinoinnin ja myynnin modernisoinnin ja asiakkuuden hallinnan palveluihin