Koulutuspalveluiden myyntipäällikkö

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa tekoäly- ja pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Olemme Suomen johtava Microsoft -koulutuskumppani ja meillä on kouluttavia asiantuntijoita jo lähes 60. Koulutamme vuoden jokaisena työpäivänä keskimäärin neljää eri koulutusta. Tarjoamme tämän myötä asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1300 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftiin, pilviteknologioihin ja dataan.

Haemme nyt koulutuspalveluiden myyntipäällikköä auttamaan asiakkaitamme osaamisen kehittämisessä ja johtamisessa. Olet taitava ihmissuhteissa ja samalla tavoitehakuinen myyjä, joka osaa toimia nopeasti. Käytössäsi on Microsoftin moderneimmat työvälineet, joiden hyödyntämisessä pääset jatkuvasti myös itse oppimaan uutta. Olet osa Suomen kovinta koulutustiimiä ja saat avuksesi Suomen parhaat Microsoft-teknologioiden asiantuntijakollegat. Tärkeimmät asiakkaasi ovat suomalaisia organisaatioita, mutta pääset välittömästi mukaan kansainvälistämään toimintaamme yhdessä sisaryritystemme kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on vankka kokemus ja näyttöä IT-palveluiden myynnistä, ja ymmärrät hyvin sekä teknologiaa että asiakkaan liiketoimintatarpeita.
 • Ymmärrät Microsoftin palvelukokonaisuuksia sekä tuotteiden ominaisuuksia riittävällä tasolla, myös teknisesti.
 • Sinulla on asiakaskeskeinen lähestymistapa: kuuntelet asiakasta ja pystyt kartoittamaan aidot tarpeet ja vastaamaan niihin.
 • Haluat kehittää olemassa olevia asiakkuuksia pitkäjänteisesti sekä hankkia aktiivisesti uusia asiakkaita.
 • Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.
 • Olet oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää.

Plussaa on, jos sinulta löytyy:

 • Osaamista Microsoft-teknologioista laajemmin
 • Microsoft-sertifikaatteja

Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä ja reilu palkkamalli.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut. Välipalat toimistolla.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä? 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-tyyppejä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Katri Valtari
Director, Learning Services
+358 40 529 6829
katri.valtari@sulava.com

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Kiinnostuitko? Hae meille!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun Sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

Jätä hakemuksesi tästä

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx