OpenAI – tekoälyn hyödyntäminen

Expect us to incorporate AI in every layer of the stack.” – Satya Nadella

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tekoäly ei tarkoita vain ChatGPT:n kaltaisia ulkoisia palveluita, vaan sitä voi ja kannattaa hyödyntää erityisesti organisaation sisäisen materiaalin analysointiin ja tuottamiseen – tietoturvallisesti omilla organisaatiokohtaisilla ratkaisuilla.

Sulavalla olemme erikoistuneet sisäisiin tekoälysovelluksiin, jotka perustuvat Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja osaamiseen. Olemme toteuttaneet useita onnistuneita projekteja asiakkaillemme, joissa olemme hyödyntäneet tekoälyä esimerkiksi sisäisen viestinnän, tiedonhallinnan, osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Olemme yksi harvoista toimijoista Suomessa, jotka pystyvät tarjoamaan ChatGPT 4 -teknologiaa sisäisessä käytössä, omalla sisällöllänne. ChatGPT 4 on maailman edistynein tekoälypohjainen tekstigeneraattori, joka pystyy tuottamaan luonnollista ja ymmärrettävää tekstiä mistä tahansa aiheesta.

Tekoäly on aika ottaa haltuun nyt. Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää!

 

Haluatko kuulla ensimmäisenä Sulavan uutiset tekoälyyn & metaverseen liittyen? Liity mukaan meidän Tekoäly & Metaverse -yhteisöön!

Haluan liittyä Sulavan Tekoäly & Metaverse -yhteisöön


Tekoälyn käyttötapauksia

Tekoälyn mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Saatavilla on jo toimialakohtaisia ratkaisuja sekä asiakkaille räätälöityjä työkaluja, mutta on myös yleisiä käyttötapauksia, jotka Sulava on luonut yritysten hyödyksi niiden erityisalasta riippumatta.

Yrityksen sisäinen ChatGPT

Yrityksen oma chatbot mille tahansa sisäiselle tietolähteelle – tee intranetin, CRM:n tai vaikkapa ohjepankin sisällöistä selkokielellä haettava ja vuorovaikutteinen.

Kysy mitä tahansa kirjoittamalla tai puhumalla ja saat vastauksen haluamassasi muodossa, itse käyttämälläsi kielellä. Voit myös syöttää chatbotille itse tuottamiasi sisältöjä, saada niistä palautetta ja kehittää niitä paremmaksi.

Älykkäät kokoukset

Reaaliaikaiset käännökset mille tahansa kielelle, automaattiset kokousyhteenvedot, henkilökohtaiset tehtävät ja kohokohdat sekä muita kokouksia tehostavia toiminnallisuuksia Teams Premiumin avulla.

Saatavilla Teams-kokousten ohella myös asiakaspalveluun, webinaareihin ja muihin sosiaalisiin kohtaamisiin.

Diginäkö ja muut tekoälypohjaiset sensorit

Toimialakohtaisten prosessien parantaminen (esim. työturvallisuus teollisuudessa) anturidatan ja tekoälyn avulla. Tekoäly voi tunnistaa poikkeamat visuaalisesta syötteestä, olipa kyseessä ruoste ydinvoimalan seinässä, ihminen vaarallisella vyöhykkeellä tehdasalueella tai tuntematon esine leikkaushaavassa.

Microsoft 365 CoPilot

M365 Copilot vie tietotyön tuottavuuden toiseen ulottuvuuteen. Se kirjoittaa puolestasi sähköpostiviestit ja luo PowerPoint-esitykset sekä Excel-kaaviot. Se jopa analysoi tekstit ja numerot ja antaa niiden pohjalta suosituksia. Copilot tulee muuttamaan tietotyön sellaisena kuin olemme sen tunteneet.


Lue lisää tekoälystä

Miksi tekoäly on näin halpaa?

Microsoft julkaisi Microsoft 365 Copilot -palvelun listahinnaksi 30 $ käyttäjää kohti kuukaudessa. Onko hinta kohdallaan? Loppujen lopuksi hinnan tarkasteluun on vain yksi todellinen tulokulma – maksaako tekemäni investointi itsensä takaisin?

Tekoälyn suuri lupaus on tietotyön tehostaminen kertaloikalla. Kolmekymppiä ei kata edes keskimääräisen tietotyöläisen yhden tunnin palkkaa sivukuluineen. Jos tekoäly säästää tunnin verran työtä käyttäjältä kuukaudessa, se maksaa itsensä takaisin. Ja silloin olisi kyseessä laimea tekoäly, sillä on realistista odottaa, että säästettyjen yksittäisten tuntien sijasta puhutaan kymmenistä tunneista.

Tekoälyn avulla supervoimia kenttätyöntekijöiden työpäivään

Miten voisimme tehostaa kenttätyöntekijöiden työpäivää? Onko olemassa supervoimia, joita hyödyntää? Ehkäpä! Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään superkuoriaisen purema, vaan puhtaasti se, että hyödyntämällä teknologian tuomia mahdollisuuksia voimme tehostaa kenttätyöntekijöiden arkea huomattavasti.

Esimerkkejä kuinka toimitusjohtaja helpottaa päivittäistä työtä AI:n avulla

Toimitusjohtajamme hyödyntää tekoälyä jo kaikessa päivittäisessä työssään. Lue Aki Antmanin esimerkit ja inspiroidu!


Microsoft 365 Copilot tulee ja mullistaa tietotyön – mutta viekö se työpaikkani?

Microsoft 365 Copilot tuo GPT-tekoälymallien supervoimat osaksi M365 -tuoteperhettä, eli kaikkien rakastamia Wordia, Exceliä, PowerPointia sekä Teamsia. Yksinkertaistettuna Copilot tuo M365 -ohjelmiin uuden sivupaneelin, jossa käyttäjä voi luonnollisella kielellä käskyttää ohjelmaa, jonka jälkeen ohjelma voi vastata joko tekemällä muokkauksia tai muita toimia.

Jos et ole vielä ehtinyt perehtyä Copilotiin, niin tämä on oikea artikkeli juuri sinulle!

Tekoäly on uusi kansalaistaito – osaammeko hyödyntää sitä oikein?

Microsoft, Elisa ja Sulava tuovat yhdessä korkeakoulujen kanssa tekoälyosaamisen jokaisen suomalaisen ulottuville.

Olemme julkistaneet maksuttoman opintokokonaisuuden, jonka avulla jokainen voi oppia valjastamaan tekoälyn osaksi työelämää ja arkea. Korkeakoulutasoinen, mutta kenelle tahansa helposti omaksuttava, Practical AI -opintokokonaisuus tutustuttaa generatiivisen tekoälyn käyttömahdollisuuksiin, ohjaa kädestä pitäen kokeilemaan sekä avaa turvallisen ja eettisen käytön periaatteita.

Onko tekoälypöhinä jäänyt lähtökuoppiinsa?

Tekoälyratkaisuissa suurin fokus näyttää olevan siinä, miten tietotyöläisen elämästä tehdään parempaa. Tekoälyllä olisi mahdollista mullistaa maailmaa, mutta tässä hypen aallonharjalla taannumme tyytymään matalalla roikkuviin hedelmiin, kun juuri nyt olisi aika kurkottaa korkealle.

Lue lisää, jos mietit tekoälyn hyödyntämistä yrityksesi toiminnan tehostamiseksi.