OpenAI – tekoälyn hyödyntäminen

Expect us to incorporate AI in every layer of the stack.” – Satya Nadella

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tekoäly on lyhyessä ajassa kehittynyt tärkeäksi osaksi organisaatioiden kilpailukykyä ja tehokkuutta. Tekoäly auttaa jo analysoimaan asiakasdataa, optimoimaan prosesseja, automatisoimaan rutiinitehtäviä ja luomaan uusia innovaatioita. Tekoäly ei kuitenkaan tarkoita vain ChatGPT:n kaltaisia ulkoisia palveluita, vaan sitä voi ja kannattaa hyödyntää erityisesti organisaation sisäisen materiaalin analysointiin ja tuottamiseen – tietoturvallisesti omilla organisaatiokohtaisilla ratkaisuilla.

Sulavalla olemme erikoistuneet sisäisiin tekoälysovelluksiin, jotka perustuvat Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja osaamiseen. Olemme toteuttaneet useita onnistuneita projekteja asiakkaillemme, joissa olemme hyödyntäneet tekoälyä esimerkiksi sisäisen viestinnän, tiedonhallinnan, osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Olemme yksi harvoista toimijoista Suomessa, jotka pystyvät tarjoamaan ChatGPT 4 -teknologiaa sisäisessä käytössä, omalla sisällöllänne. ChatGPT 4 on maailman edistynein tekoälypohjainen tekstigeneraattori, joka pystyy tuottamaan luonnollista ja ymmärrettävää tekstiä mistä tahansa aiheesta.

Lue lisää kokemuksistamme blogikirjoituksista, osallistu tilaisuuksiimme, lataa ehdotuksemme tekoälyn käytön aloittamisesta tai varaa ChatGPT 4 -demo, jossa voitte kokea itse, miten tekoäly voi tukea teitä erilaisissa tilanteissa.

Tekoäly on aika ottaa haltuun nyt. Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää!

 

Haluatko kuulla ensimmäisenä Sulavan uutiset tekoälyyn & metaverseen liittyen? Liity mukaan meidän Tekoäly & Metaverse -yhteisöön!

Haluan liittyä Sulavan Tekoäly & Metaverse -yhteisöön


Tekoäly -tapahtumat

Tekoälyn perusteet haltuun Azure AI Fundamentals -kurssilla

AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals -kurssilla tutustutaan tekoälyn käyttökohteisiin havainnollistavien esimerkkien kautta. Lisäksi tutustumme miten OpenAI työkaluja, kuten ChatGPT:tä, voidaan valjastaa hyötykäyttöön ja miten ominaisuudet konfiguroidaan organisaation Azureen.

Haluamme tukea henkilöstönne ymmärrystä tekoälyratkaisujen tuomista mahdollisuuksista ja tarjoamme kesällä järjestettävät koulutukset poikkeuksellisen edulliseen hintaan 100 €/osallistuja. Huomioithan, että seuraavat toteutukset ovat englanniksi.

Tekoälyn käyttötapauksia

Tekoälyn mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Saatavilla on jo toimialakohtaisia ratkaisuja sekä asiakkaille räätälöityjä työkaluja, mutta on myös yleisiä käyttötapauksia, jotka Sulava on luonut yritysten hyödyksi niiden erityisalasta riippumatta.

Yrityksen sisäinen ChatGPT

Yrityksen oma chatbot mille tahansa sisäiselle tietolähteelle – tee intranetin, CRM:n tai vaikkapa ohjepankin sisällöistä selkokielellä haettava ja vuorovaikutteinen.

Kysy mitä tahansa kirjoittamalla tai puhumalla ja saat vastauksen haluamassasi muodossa, itse käyttämälläsi kielellä. Voit myös syöttää chatbotille itse tuottamiasi sisältöjä, saada niistä palautetta ja kehittää niitä paremmaksi.

Älykkäät kokoukset

Reaaliaikaiset käännökset mille tahansa kielelle, automaattiset kokousyhteenvedot, henkilökohtaiset tehtävät ja kohokohdat sekä muita kokouksia tehostavia toiminnallisuuksia Teams Premiumin avulla.

Saatavilla Teams-kokousten ohella myös asiakaspalveluun, webinaareihin ja muihin sosiaalisiin kohtaamisiin.

Roolikohtaiset työpajat johdolle ja muulle henkilöstölle

Johdon työpajassa käydään kattavasti läpi mitä rooleja ja prosesseja voidaan jo automatisoida, virtaviivaistaa ja parantaa koko organisaatiossa OpenAI:n avulla. Näytämme organisaatiollenne relevantteja esimerkkejä maailmalta ja teitä varten valmisteltuja live-demoja. Ideoimme yhdessä, miten organisaationne kannattaisi parhaiten hyödyntää tekoälyä.

Työpaja on saatavilla mille tahansa henkilöstöryhmälle tai toimialalle, kuten vaikkapa myyntiin, taloushallintoon, lääketieteeseen tai juridiikkaan. Räätälöimme sisällöt aina kohderyhmän mukaan.

Diginäkö ja muut tekoälypohjaiset sensorit

Toimialakohtaisten prosessien parantaminen (esim. työturvallisuus teollisuudessa) anturidatan ja tekoälyn avulla. Tekoäly voi tunnistaa poikkeamat visuaalisesta syötteestä, olipa kyseessä ruoste ydinvoimalan seinässä, ihminen vaarallisella vyöhykkeellä tehdasalueella tai tuntematon esine leikkaushaavassa.

Microsoft 365 CoPilot

M365 Copilot vie tietotyön tuottavuuden toiseen ulottuvuuteen. Se kirjoittaa puolestasi sähköpostiviestit ja luo PowerPoint-esitykset sekä Excel-kaaviot. Se jopa analysoi tekstit ja numerot ja antaa niiden pohjalta suosituksia. Copilot tulee muuttamaan tietotyön sellaisena kuin olemme sen tunteneet. Ota yhteyttä nyt ja samalla etumatka kilpailijoihisi.

Roolikohtaiset työpajat johdolle ja muulle henkilöstölle

Kartoitamme tekoälyn tuomat roolikohtaiset muutokset organisaationne prosessihin ja autamme päivittämään organisaationne pelikirjan ja muut toimintaohjeet.

Koulutamme koko organisaation omaksumaan uudet työskentelytavat Champions-verkoston, Teams–koulutusten, koulutusvideoiden ja monien muiden tarjoomassamme olevien, modernien koulutusmenetelmien avulla.

Ensimmäisenä vaiheena suosittelemme kaikille tunnin virtuaalikoulutusta, josta käydään läpi julkisten tekoälypalveluiden turvallinen käyttö ja rohkaistaan löytämään kaikkien työtä tehostavia käyttötapauksia.


Työpaja

Varaa maksuton tekoälytyöpaja

Mikä OpenAI on ja millaisia mahdollisuuksia se voi tuoda organisaatiollesi esimerkiksi liiketoiminnan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen, henkilöstökokemukseen, henkilöstön kouluttamiseen tai työtapoihin? Kuinka työelämä muuttuu tekoälyn mahdollisuuksien ansiosta?

Täytä lomake ja varaa aika tunnin maksuttomaan työpajaan!


Lue lisää tekoälystä

Tekoäly tauolle? Voitolla oleva joukkue harvoin pyytää aikalisää

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk ja joukko muita kehottavat kirjeessään keskeyttämään tekoälymallien kehittämisen. Toimitusjohtajamme Aki Antman torppaa ajatuksen vastineessaan.

Tekoälyn avulla supervoimia kenttätyöntekijöiden työpäivään

Miten voisimme tehostaa kenttätyöntekijöiden työpäivää? Onko olemassa supervoimia, joita hyödyntää? Ehkäpä! Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään superkuoriaisen purema, vaan puhtaasti se, että hyödyntämällä teknologian tuomia mahdollisuuksia voimme tehostaa kenttätyöntekijöiden arkea huomattavasti.

Esimerkkejä kuinka toimitusjohtaja helpottaa päivittäistä työtä AI:n avulla

Toimitusjohtajamme hyödyntää tekoälyä jo kaikessa päivittäisessä työssään. Lue Aki Antmanin esimerkit ja inspiroidu!