Microsoft Mesh

Luo mukaansatempaavia virtuaalikokemuksia Microsoft Meshin avulla!

« Takaisin Metaverse-sivulle

Mesh on Microsoftin metaverse-alusta, joka on luotu viemään virtuaalinen kommunikaatio ja hybridityöskentely täysin uudelle tasolle. Mesh koostuu kolmesta eri osa-alueesta, jotka yhdessä muodostavat laajemman kokonaisuuden: avatarit, immersiiviset kokoukset ja virtuaalimaailmat.

Meshin virtuaalimaailmoissa työntekijäsi voivat tavata toisensa paikkariippumattomasti, sekä olla vuorovaikutuksessa tehokkaammin kuin pelkissä Teams-kokouksissa​!

Mesh mahdollistaa uudenlaisen sisällöntuotannon, esittämisen, vuorovaikutuksen ja jaetun kokemuksen yhdessä tekemisestä. Yleisimpiä käyttötapauksia kokousten lisäksi ovat esimerkiksi työntekijöiden perehdytys ja koulutus, virtuaalisen työtilat laajojen kokonaisuuksien hallintaan, innovointityötilat, tapahtumien järjestäminen sekä tuotekehitys. Mesh-maailmoja voidaan laajentaa rajattomasti ja ne toimivat esimerkiksi käyttöliittyminä AI-pohjaisiin palveluihin sekä mahdollistavat tiedon esittämisen ja käsittelyn aivan uudella tavalla.

Mesh on suunniteltu toimimaan PC:llä ja Meta Quest VR-laitteilla ja se on rakennettu Microsoft 365 -alustan päälle, joten se on myös yksityinen ja tietoturvallinen ratkaisu yrityskäyttöön.

Me Sulavalla teemme tiivistä yhteistyötä Microsoftin Mesh -tuoteryhmän kanssa ja olemme olleet luotettu Mesh -kumppani jo keväästä 2023. Tuemme asiakkaidemme siirtymistä metaversumiin Meshin avulla, joten ota yhteyttä mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää!

Katso video Meshistä!


Microsoft Mesh as a Service -palvelu

Tuo läsnäolo takaisin hybridityöhön

Mesh-maailmoissa työntekijät voivat tavata toisiaan paikkariippumattomasti, sekä olla vuorovaikutuksessa tehokkaammin kuin pelkissä Teams-kokouksissa.

Loputtomat mahdollisuudet

Mesh-alustaa voidaan laajentaa lähes rajattomasti ja se sisältää myös monipuoliset fysiikka- ja audiojärjestelmät.

Rakennettu tietoturva edellä

Mesh on rakennettu yrityskäyttöön, ja sen myötä organisaation virtuaalimaailmat ja data sijaitsevat tietoturvallisesti omassa M365-ympäristössä.

Jatkuva tuki

Sulava tarjoaa Mesh-maailmojen ylläpitämiseen jatkuvan tuen ja ylläpidon!

Hinnoittelu

Räätälöityjen virtuaalimaailmojen rakentaminen hinnoitellaan projektin laajuuden mukaan.

Sulava Mesh as a Service -palvelun avulla saat Mesh-tukitiimin, kuukausittaisen Evergreenin ja kuukausihuollon kiinteään kuukausihintaan.

 

 

 

Palvelun vaiheet

1. Suunnittelu

  • Asiakkaan kanssa 3D-tilan suunnittelu
  • Vision ja käyttötarkoituksen kirkastaminen
  • Interaktiivisuus ja integraatioiden selvitys

2. Implementaatio

  • Mesh-maailman iteratiivinen toteutus
  • Testikierrokset, joissa asiakas pääsee kokeilemaan maailmaa

3. Esittely ja tuki

  • Mesh-maailman esittely asiakkaalle
  • Dokumentaatio ja koulutus
  • Tuki ja ylläpito

Webinaaritallenne: Räätälöidyt virtuaalimaailmat yrityskäyttöön Microsoft Meshin avulla

Katso tallenne Mesh-webinaaristamme: kuulet ja näet mitä olemme tehneet jo tähän mennessä Meshin kanssa ja mihin sitä kannattaa käyttää! Webinaarissa käymme läpi Meshiä erityisesti räätälöityjen virtuaalimaailmojen näkökulmasta. Myös Mesh for Teams eli immersiiviset Teamsin kokoukset tulevat tutuiksi.

Lue blogistamme lisää

Mikä on Microsoft Mesh ja miten organisaatiosi voi valmistautua siihen?

Tervetuloa matkalle kohti tulevaisuutta – Microsoft Mesh on tullut mullistamaan virtuaalisen kommunikaation ja hybridityöskentelyn!

Vie työskentelysi kokonaan uudelle tasolle ja ole etujoukossa hyödyntämässä Microsoft Meshin mahdollisuuksia! Lue blogistamme vinkit kuinka valmistautua Meshin tuloon.

Microsoft Mesh on täällä – kokemuksia ja käytäntöjä virtuaalimaailmoista yrityskäytössä

Virtuaalimaailmat yrityskäytössä – mitä mahdollisuuksia Microsoft Mesh tarjoaa?

Lue blogistamme Vesa Nopasen kokemuksia ja käytäntöjä virtuaalimaailmoista yrityskäytössä ja vie työskentelysi kokonaan uudelle tasolle Meshin avulla!

Microsoft Mesh julkaistaan lokakuussa 2023 – oletko valmiina virtuaalimaailmoihin?

Miksi 3D-kokoukset perinteisen Teams-kokouksen sijaan? Mitä immersiiviset Teams-kokoukset tarjoavat avatarien eli meidän ”digikaksosten” lisäksi? Minkälaisia räätälöidyt maailmat ovat?

Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksen blogistamme!

Haluatko kuulla ensimmäisenä kaikki Sulavan uutiset tekoälyyn & metaverseen liittyen? Liity mukaan meidän Tekoäly & Metaverse -yhteisöön!

Haluan liittyä Sulavan Tekoäly & Metaverse -yhteisöön