Tallenne: Räätälöidyt virtuaalimaailmat yrityskäyttöön Microsoft Meshin avulla

12.10.2023

Aihe: Räätälöidyt virtuaalimaailmat yrityskäytössä Microsoft Meshin avulla

Aika: 1h

Puhuja: Vesa Nopanen

Tervetuloa tulevaisuuteen! Microsoft Mesh on saapunut julkiseen esikatseluun, joten voimme vihdoin kertoa mitä olemme tehneet jo jonkin aikaa Meshin avulla! Sulava on edelläkävijä Microsoftin palveluissa, eikä Microsoft Mesh ole poikkeus. Sen vuoksi olemmekin jo vieneet useita asiakkaitamme Meshin maailmaan, ja meillä on käynnissä sen ympärillä useita kehitysprojekteja. Meshin mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Microsoft Mesh on Microsoftin Metaverse-alusta, joka mahdollistaa jaettuja, yhteisiä, immersiivisiä kokemuksia. Se tarjoaa uusia mahdollisuuksia kokoontua ja tehdä töitä yhdessä. Meshin avulla voit luoda räätälöityjä työntekijäkokemuksia, jotka mahdollistavat uuden tavan ajatella ja toteuttaa perehdytyksiä, koulutuksia, tilannehuoneita, esityksiä, esittelytiloja ja monia muita käyttötapauksia! Alusta poikkeaa muista virtuaalitodellisuusalustoista esimerkiksi yritystason tietoturvan ja hallinnan kautta, sillä Mesh on osana Microsoft 365 -ympäristöä.

Katso tallenne webinaarista; kuulet ja näet mitä olemme tehneet jo tähän mennessä Meshin kanssa ja mihin sitä kannattaa käyttää! Tässä webinaarissa käymme läpi Meshiä erityisesti räätälöityjen virtuaalimaailmojen näkökulmasta. Myös Mesh for Teams eli immersiiviset Teamsin kokoukset tulevat tutuiksi.

Sulavan tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti & Microsoft MVP, Vesa Nopanen, johdattaa sinut ajan tasalle Microsoft Meshiin.

Tässä jaksossa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

  • Microsoft Mesh pähkinänkuoressa
  • Räätälöityjen virtuaalimaailmojen mahdollisuudet ja käyttötapaukset
  • Kokemukset ja asiakasesimerkit
  • Immersiiviset kokoukset: Mesh for Teams
  • Miten alkuun Meshin kanssa?

Tule mukaan webinaariimme tutustumaan Microsoft Meshin mahdollisuuksiin! Webinaarin jälkeen tiedät mistä lähteä liikkeelle Meshin kanssa.


Tilaa webinaarin tallenne:

Jos haluat kuulla asiasta lisää, ota yhteyttä sales@sulava.com