Microsoft-pilvialustat ja tietoturva

Tulevaisuuden toimintaympäristö pilvestä

 

« Takaisin Palvelut-sivulle

Microsoftin pilvipalvelut tarjoavat skaalautuvan, tietoturvallisen ja kustannustehokkaan alustan organisaatiosi liiketoiminnalle – nyt ja tulevaisuudessa.

Kun haluat viedä palvelusi Microsoftin pilveen tai hyödyntää monipuolisemmin jo olemassa olevia pilvialustoja, me olemme kumppanisi.

Meillä on pisin ja laajin kokemus Microsoftin eri pilvialustojen (Microsoft 365, Azure, Dynamics 365) hyödyntämisestä esiselvityksestä käyttöönottoon ja jalkautuksesta hallintamalleihin.

Kustannussäästöjen ja tietoturvan lisäksi Microsoftin alustat skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukaan ja mahdollistavat mitkä tahansa tulevien liiketoimintatarpeiden digitaaliset toteutukset.

Hyödyt organisaatiollesi

75%

Ajan säästö

+123%

ROI

10kk

Pay-back

Lähde: The Total Economic Impact™ Of Microsoft Azure IaaS Cost Savings, New Revenue Opportunities,And Business Benefits Enabled By Azure IaaS


Palveluitamme

Microsoft 365 -palvelut

Modernin työelämän tarpeet sekä pienille että suurille organisaatioille. Office 365-, Windows 10 Enterprise- ja Enterprise Mobility and Security (EMS). 

Microsoft Azure -palvelut

Koti nykyaikaiselle IT-infrastruktuurille ja sovelluksille.
Uusimpien Azure-innovaatioiden hyödyntäminen ja IT-kustannusten pienentäminen on asiakkaillemme arkipäivää.

Tietoturva- ja tietosuojapalvelut

Microsoftin tietoturva- ja tietosuojapalvelut sisältävät ensiluokkaiset ominaisuudet sekä paikallisten että verkkoympäristöjen suojaamiseksi.

Laitehallintapalvelut

Microsoft tarjoaa tavan tehdä laitteenhallintaa oikealla tavalla – kustannustehokkaasti, resursseja säästävästi ja tietoturvaa lisäävästi.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti. Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia