Sulava osaksi Broad Horizon -perhettä

Kun vuonna 2010 perustimme Sulavan, tavoitteenamme oli luoda Suomen ja maailman mittakaavassa ainutlaatuinen Microsoftin pilvipalveluiden osaaja. Siitä lähtien olemmekin olleet kehityksen kärjessä.

Nyt otamme seuraavan loikan kasvussamme, Sulavasta tulee osa Broad Horizon -konsernia. Todettakoon heti alkuun, että liiketoimintamme jatkuu Sulava-nimellä ja -brändillä, ja kaikki nykyiset työntekijämme jatkavat Sulavassa.

Päivitys maaliskuussa 2023: Broad Horizonin nimi on muuttunut, uusi nimi on The Digital Neighborhood, tutustu naapurustoon ja sisaryrityksiimme täällä

Sulavan ja Broad Horizonin arvomaailmat ovat aidosti yhdenmukaiset. Me keskitymme työntekijöidemme hyvinvointiin, osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, parhaan asiakaskokemuksen tarjoamiseen ja haluamme olla johtava osaaja Microsoftin pilviteknologioiden osalta. Broad Horizonin taustalla oleva brittiläinen sijoitusrahasto EMK Capital jakaa saman arvomaailman.

Sulavan laajan kokemuksen ja osaamisen lisäksi asiakkaamme saavat välittömästi käyttöönsä myös sisaryhtiöidemme osaamisen, esimerkiksi Delegaten Dynamics- ja Azure-asiantuntijat, DMP:n Azure Data -velhot, Projectumin projekti- ja Power Platform -osaamisen sekä Truen 24/7 jatkuvat palvelut. Meillä on nyt konsernissa yli 1 000 asiantuntijaa.

Kun tanskalainen Delegate liittyi vuonna 2020 osaksi BH-konsernia, Delegatessa oli 118 työntekijää. Nyt työntekijöitä on 200. Tämä toimii inspiraationa ja mittatikkuna myös meille, tulemme luonnollisesti hakemaan vastaavaa kasvua Sulavalle Suomessa. Jälleen kerran nyt on mitä parhain hetki hakea meille töihin. Erityisesti etsimme senior-tason Azure osaajia. Kasvusta puheenollen, etsimme myös aktiivisesti ja nopealla aikataululla toista suomalaista sisaryritystä BH-konserniin Sulavan kaveriksi. Luonnollisesti BH-konserni jatkaa kasvuaan sekä Skandinaviassa että muualla Euroopassa.

Sulavan liittyminen BH-konserniin on looginen jatkumo kasvutarinallemme. Matkamme maailman johtavana Microsoft metaverse-kumppanina kiihtyy. Koulutustoimintamme kehittyy ja laajenee. Tuomme aivan uusia ulottuvuuksia tietoturvapalveluihimme. Jatkuvien palveluidemme tarjoama saa monta uutta kivijalkaa. Vahvistamme entisestään asemaamme Azuren ja Power Platformin puolella. Rekrytointivauhtimme kiihtyy. Asiakkaamme saavat käyttöönsä entistä laajemman palvelu- ja ratkaisutarjoaman.

Tiivistettynä Sulavasta tulee entistä parempi työpaikka ja asiakkaamme saavat vielä nykyistäkin parempaa ja laajempaa palvelua. Luonnollisesti yhteistyömme Microsoftin kanssa tiivistyy entisestään. UAE:n toimistomme liiketoiminta yli kaksinkertaistui vuonna 2021 ja olemme alueen johtava Microsoft Teams and Teams Platform -kumppani. Tänä vuonna kasvu luonnollisesti kiihtyy entisestään.

Tervetuloa mukaan upealle matkalle, olit sitten Sulavan nykyinen tai tuleva työntekijä, asiakas tai kumppani.

Voit lukea lisää aiheesta lehdistötiedotteestamme.