Senior Azure -asiantuntijoita

Haemme senior-tason Microsoft Azure -asiantuntijoita

Otamme Sulavana seuraavan loikan kasvussamme, sillä meistä tulee osa Broad Horizon -konsernia. Tarvitsemme tätä kasvua tukemaan senior-tason asiantuntijoita Azure-palveluiden toteutuksiin. Tarvitsemme sekä Azure Infra että sovelluskehityspuolelle vahvistuksia.

Meillä on sinulle paikka auringossa. Voit työskennellä niin Helsingissä, Dubaissa kuin vaikka kesämökilläsi. Meillä työ ei ole paikka, vaan saat vapaasti valita missä työskentelet. BH-konsernista löytyy toimistoja Hollannista, Belgiasta, Saksasta, Tanskasta, Espanjasta ja UK:sta.

Sulava on Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Meillä teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Ymmärrät Azure-ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Omat koulutuspalvelumme pitävät osaamisesi jatkuvasti ajan tasalla.

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Kaveriksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

Mitä toivomme sinulta?

 • Järjestelmä- ja arkkitehtuuriosaamista on-premise -konesaleista, virtuaalipalvelimista ja verkoista
 • Ymmärrystä Azure CAF -mallista
 • Näkemystä modernin IaaS-ympäristön tietoturvan ja hallintamallin toteuttamisesta
 • Vankkaa Azure-kokemusta IaaS-palveluiden osalta tai palavaa kiinnostusta aiheeseen
 • Olet oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan
 • Halua kehittää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin 
 • Myynnin tukemiseksi ja asiakkaiden hurmaamiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi ja teknisistä ratkaisuista.

Tarjoamme parhautta

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Olemme kansainvälistyvä kasvuyritys. Meillä kätesi jälki näkyy. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään sulavalainen. Kannattava kasvuyritys. Osa kansainvälistä organisaatiota. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Dubai.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää tarpeen mukaan läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.


HAE PAIKKAA!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan lomakkeen kautta  ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Tutustu tuleviin kollegoihisi!