Projektien ja työn hallinta

« Takaisin Palvelut-sivulle

Onko organisaatiossasi projektiluonteista työtä, johon haluaisit näkyvyyttä ja parempaa hallintaa ilman, että projektinhallinta ottaa vallan itse tekemiseltä? Tai oletko yrityksesi projektinhallinnan ammattilainen ja haluaisit auttaa kollegoitasi hallitsemaan projektejaan paremmin itsenäisesti?

Microsoft tarjoaa ratkaisut työn, projektien ja projektisalkun hallintaan – autamme valitsemaan ratkaisuista tarpeeseenne sopivimman ja ottamaan palveluista kaiken irti. Tyypilliseen projektiimme kuuluu:

  • Nykytilan analyysi; kuinka projektien ja työn hallintaa hoidetaan tällä hetkellä
  • Tarpeiden määrittely ja työn, projektien ja projektisalkun hallinnan suunnittelu
  • Prosessin validointi ja implementointi
  • Projektien ja työn tiedon visualisointi raporteille
  • Ratkaisun implementointi M365-palveluun
  • Rooleihin perustuva koulutus käyttäjille


Palveluitamme

Sulava Work Management Solution

Microsoftin M365 -sovellusten päälle toteutettu ratkaisumme työn, projektien ja projektisalkun hallintaan. Se hyödyntää Teamsia, Power Platform -tuotteita ja on helposti laajennettavissa tarpeiden kasvaessa esimerkiksi Project Online -tiedoilla.

Resurssinhallinta

Ratkaisumme sisältää resurssinhallinnan työkalujen sekä prosessien käyttöönottamisen M365 –ympäristössä. Toteutuksessa hyödynnämme kumppanimme resurssinhallintatuotetta.

Project Online+

Project Online+ keskittyy vastaamaan organisaatioiden tarpeisiin toteuttamalla projekti- ja salkunhallinnan-työkalut organisaation prosesseihin modernilla käyttöliittymällä. + -malli parantaa Project Onlinen käytettävyyttä Sulavan Teams-kokemuksella

Projektin, salkunhallinnan ja resurssinhallinnan analyysi

Analyysin tarkoituksena on ymmärtää organisaation nykytila ja tarpeet. Tuloksena on ratkaisu ja priorisoitu tiekartta, joilla päästään liiketoiminnan tavoitteisiin.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia