Dynamics 365 -palvelut

Liiketoimintaprosessit sulaviksi!

« Takaisin Palvelut-sivulle

Microsoft Dynamics 365 -sovelluksien avulla nykyaikaistat, automatisoit ja kehität yrityksesi liiketoiminnan prosessit nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Dynamics 365 sisältää sovelluskokoelman yrityksen eri liiketoimintojen tarpeisiin. Se pitää sisällään sovellukset mm. myyntiin, markkinointiin, henkilöstöhallintoon, kenttähuoltoon ja toiminnanohjaukseen.

Sulavan avulla saat hyötykäyttöön valikoiman Dynamics 365 –sovelluksia.

Palvelumme kattavat kaikki käyttöönoton vaiheet esiselvityksestä, suunnittelusta ja siirrosta koulutuksiin asti.

Olemme myös tarvittaessa tukenanne projekteissa joko projektipäällikön tai konsultin roolissa. Sulavan osaavat kouluttajat myös järjestävät Dynamics 365 -koulutuksia yrityksellenne räätälöidysti, sekä julkisia koulutuksia.


Palveluitamme

Dynamics 365 -konsultointi

Kun tarvitset Dynamics 365-asiantuntijaa avuksi projektiin, esiselvitykseen tai projektin neuvonantajaksi.

Dynamics 365 -integraatiot

Tietojen yhdistäminen helposti Power Platform -sovellusten avulla. Tällä varmistat tietojen ajantasaisuuden eri sovellusten välillä.

Dynamics 365 -käyttöönottoprojektit

Yksittäisten sovellusten (esimerkiksi HR/Talent, Marketing tai Field Service)  käyttöönottoprojektit sekä isompien kokonaisuuksien käyttöönotto hallitusti.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia