Systemaattista päätöksentekoa sovelluksella ja tekoäly yrityksen GPT-ratkaisuissa – HPR-tapahtuma tulee taas!

Miten teet automatisoidut työnkulut tai rakennat yrityksen omaan datan perustuvan GPT-palvelun? Olisiko yrityksessänne tarvetta parempaan päätöksentekoon tai tiedolla johtamiseen? Tule mukaan HPR-tapahtumaan kuulemaan muiden organisaatioiden case-puheenvuoroja, miten ongelmat voidaan ratkaista Power Platformin avulla – ja mitä vaiheita projekteissa on tullut vastaan.

Syksyn HPR-seminaari järjestetään 22.11.2023 Hotelli Hilton Strandissa, Helsingissä. Tapahtuman ohjelmassa on luvassa jälleen kerran tuttuun tapaan sekä asiantuntija- että case-puheenvuoroja.

Ohjelmassa luvassa mm. näitä puheenvuoroja:

  • Case YIT – Parempaa päätöksentekoa GateAppillä – Matti Ahokas, YIT ja Mikko Koskinen, Sulava
  • Case EKHVA: Hyvinvointialueen ihmeellinen tiedolla johtamisen matka Azure Synapse ja Power BI -maailmaan – Malgorzata Juvonen, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Asiakirjamallit SharePointissa ja dokumenttiautomaatiot Power Automatella – Henry Scheinin, Solu Digital
  • Koodin toisella puolella on ihminen – Käyttäjäkokemus ja käytettävyys low-code kehittämisessä – Hilla Mäntyomena, Sulava
  • Keynote – Tekoäly ja minä – Petteri Järvinen, tietokirjailija
  • Tekoäly ja yritysdatan käyttö GPT-ratkaisuissa – Markus Rautio, Advania

Tutustu tapahtumaan ja ohjelmaan sekä osta lippusi etuhinnalla 15.10. asti!


Power Platform SM-kisa

Tapahtumassa käydään myös Suomen parhaan Power Platform-ratkaisun SM-kisa, johon kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen jatkuu 30.9. saakka. Jos teiltä löytyy joko itse toteutettu tai ammattilaisten avulla tehty Power BI- Power Apps- tai Power Automate-pohjainen ratkaisu, voit ilmoittautua kisaan mukaan! Osallistuminen on maksutonta ja finalistit pääsevät esittelemään ratkaisujaan tapahtuman yleisölle 22.11.2023.


Inspiroidu seminaarissa ja opi kurssilla

Tarjoamme HPR-tapahtuman lipun ja Sulavan kurssin edulliseen pakettihintaan! Näin voit viedä HPR-seminaarista saadut ideat käytäntöön uuden osaamisen avulla. Pakettiin voit valita kolmesta kurssista:

PL-100: Microsoft Power Platform App Maker 12.-14.2.2024 – Kurssilla opit Power Platformin työkalujen soveltamista liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseen ja automatisointiin, sekä syvennät tietämystäsi työkalujen ominaisuuksista.

PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant 29.-31.1.2024 – Kurssilla pääset konfiguroimaan Dataversea, opettelemaan low-code/no-code sovellusten tekemistä Power Apps:lla, luomaan Power Automate työnkulkuja ja Power Virtual Agents chatbotteja, sekä integroimaan Power Apps sovelluksia muiden sovellusten ja palveluiden kanssa.

PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst 6.-8.2.2024 – Kurssilla opit analysoimaan dataa Power BI:llä ja rakentamaan raportointiratkaisuja raakadatasta lähtien aina automaattisesti päivittyviin raporttikokonaisuuksiin asti.