Inspiroidu seminaarissa ja opi kurssilla

Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman lippu ja Sulavan kurssi pakettihintaan!

Inspiroidu Power Platform HPR -seminaarissa 22.11.

Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari kertoo kaunistelematta Power Platform -toteutusten hyvät, pahat ja rumatkin puolet, ajankohtaiset vinkit ja aidot tarinat.

Aiempiin HPR-seminaareihin on osallistunut tuhansia kävijöitä ja monelle osallistumisesta on tullut jokavuotinen perinne. Tapahtumassa on mittava määrä asiantuntemusta sekä kokemusta Microsoftin palveluiden hyödyntämisestä.

Marraskuun tapahtumassa on luvassa mielenkiintoisia case- ja asiantuntijapuheenvuoroja mm. tekoälystä, prosessien automatisoinnista, tiedolla johtamisesta, Power Automatesta ja Power Appsista. Tapahtuman yhteydessä käydään myös Suomen paras Power Platform -ratkaisu SM-kisa.

Opi kurssilla ja vie osaaminen käytäntöön

Hanki tietotaito HPR-tapahtumasta saatujen uusien ideoiden läpivientiin! Kurssi + HPR-tapahtuma -pakettiin voit valita kolmesta eri kurssivaihtoehdosta. Kampanja on voimassa 5.11.2023 saakka.

PL-100: Microsoft Power Platform App Maker 12.-14.2.2024 – Kurssilla opit Power Platformin työkalujen soveltamista liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseen ja automatisointiin, sekä syvennät tietämystäsi työkalujen ominaisuuksista.

PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant 29.-31.1.2024 – Kurssilla pääset konfiguroimaan Dataversea, opettelemaan low-code/no-code sovellusten tekemistä Power Apps:lla, luomaan Power Automate työnkulkuja ja Power Virtual Agents chatbotteja, sekä integroimaan Power Apps sovelluksia muiden sovellusten ja palveluiden kanssa.

PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst 6.-8.2.2024 – Kurssilla opit analysoimaan dataa Power BI:llä ja rakentamaan raportointiratkaisuja raakadatasta lähtien aina automaattisesti päivittyviin raporttikokonaisuuksiin asti.

Tilaa verkkokaupasta: Kurssi + HPR-tapahtuma

Kampanja on voimassa 5.11.2023 saakka. Koulutuskorttia ei voi hyödyntää pakettitarjoukseen.