Sulavat uusivat Microsoft MVP -tunnustuksiaan

Sulavan asiantuntijat uusivat Microsoft MVP (Most Valuable Professional) -tunnustuksiaan heinäkuussa 2020. Sulavalla on tällä hetkellä viisi MVP:tä:

MVP-tunnustuksia myönnetään henkilöille, jotka jakavat hyödyllistä Microsoftin teknologioihin liittyvää tietoutta vapaaehtoisesti, aktiivisesti ja usein myös vastikkeetta. Tunnustusta on jaettu vuodesta 1995. Viiden oman MVP:mme lisäksi teemme yhteistyötä usean muun suomalaisen MVP:n kanssa. Suomessa MVP-tason tunnustuksia on tällä hetkellä 22. Katso kaikki MVP:t

 

Mitä hyötyä on siitä, että asiantuntijalla on MVP-tunnus?

Henkilö, jolle MVP on myönnetty, on voinut saada nimityksen useilla eri kriteereillä. MVP:llä on korkean tason teknistä osaamista, mutta se on vain osa totuutta. MVP kertoo ennen kaikkea kolmesta asiasta:

1.Asiantuntijoillamme on mahdollisuus kasvaa yli yrityksen rajojen osaamisellaan, tunnettuudellaan ja kokemuksellaan. MVP-status saavutetaan vain kovalla työllä ja tekemällä runsaasti töitä myös niin sanotulla vapaa-ajalla. Nämä työt voivat olla esimerkiksi kansainvälisiin seminaareihin osallistumista, omaan aihepiiriin liittyviä julkaisuja tai merkittävää apua Microsoftin tuotekehitykselle.

Tuemme ja kannustamme asiantuntijoitamme kehittymään oman intohimonsa mukana ja jakamaan osaamistaan laajasti. Tämä kehitys ja jakaminen tulee suoraan asiakkaidemme hyödyksi kun Sulavan koko asiantuntijakaarti kehittyy sekä itsenäisellä työllä että hyötyy toistensa kehittymisestä.

2. Suomessa on todella kovaa osaamista ja kokemusta Microsoft-teknologioissa kansainvälisellä tasolla. Laajennamme näkyvyyttämme ja viemme osaamistamme myös ulkomaille. Sitä kautta saamme tuotua paljon kokemusta kotimaisiin projekteihin. MVP-tunnustuksen myötä asiantuntijamme pääsevät mukaan keskusteluihin, joissa tuotteen ominaisuuksia pohtii osaamista ympäri maailman yhdessä Microsoftin tuoteryhmien kanssa. Asiakkaillemme on paljon etua siitä, että tiedämme Microsoftin suunnitelmista, vaikkemme niistä julkisesti etukäteen voikaan puhua.

3.Työtä tehdään intohimolla. MVP-tunnustus on siitä yksi osoitus. Todellinen kehittyminen tapahtuu asiantuntijatyössä kellokorttien ulottumattomissa. Asiantuntijan on oltava tietoinen siitä, kuinka omaa osaamistaan on järkevää kehittää. Tähän pääset kiinni kursseillamme, seminaareissamme ja webinaareissamme.