Osoita osaamisesi – suorita sertifikaatti

Korona etätöineen on vaikuttanut merkittävästi tapoihin opiskella ja oppia. Pilvipalveluiden kehittymisessä mukana pysyminen vaatii jatkuvaa uuden omaksumista – osa tapahtuu työn tekemisen myötä, osa asioista opiskellaan itse ja osa opettavan asiantuntijan johdolla oppien ja harjoitellen. Oleellista ei ole aika, paikka eikä tapa, vaan se, että osaaminen pysyy ajassa mukana.

Aiemmin oli tapana antaa ja kerätä todistuksia koulutuksiin osallistumisista. Muuttuneessa maailmassa osallistumistodistusten merkitys on kuitenkin hävinnyt. Paras ja kiistaton tapa todentaa osaaminen on sertifikaatit. Näin vuodenvaihteen tilinpäätösten ja uuden vuoden alkamisen kynnyksellä haastamme erityisesti kaikki Microsoft-teknologian ammattilaiset: OSOITA OSAAMISESI – HANKI SERTIFIKAATTI.

Certification Exam Voucher – Microsoft Fundamentals -voucher 145€ +ALV

Certification Exam Voucher – Microsoft Advanced -voucher 210€ + ALV

Voit ostaa vouchereita etukäteen koko vuoden tarpeisiin, sillä voucherit ovat voimassa vuoden ostohetkestä. Koska voucherit eivät ole nimettyjä, ne voidaan ostaa myös keskitetysti ja antaa käyttöön tarpeen mukaan.

Pearson Vuen järjestämät testit voit suorittaa esim. verkossa tai Sulavan Pearson Vue -testikeskuksessa osoitteessa Vuorikatu 14, Helsinki. Varaa testi Person Vuen sivujen kautta. Microsoftin Digital Badging -ohjelman kautta voit näyttää osaamisesi myös LinkedIn -verkostollesi.

Kuva: Microsoft

Hyvää osaamisen uutta vuotta 2022!