Valitsetko paikkasi auringossa vai metaversessä?

Sulava on perustamisestaan lähtien ollut Microsoftin johtava pilvikumppani Suomessa ja tällä hetkellä olemme usealla mittarilla Microsoftin johtava pilvikumppani myös Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa (UAE). Sulavan toimistot sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa ja Dubaissa, mutta voit luonnollisesti työskennellä missä ja mistä tahansa.

Olimme edelläkävijä esimerkiksi keskittyessämme Microsoftin pilveen vuonna 2010, Teamsiin vuonna 2016 ja nyt metaverseen vuodesta 2021 lähtien. Sulava on Suomen ensimmäinen Microsoft -kumppani, joka keskittyy metaverseen. Metaversen osalta olemme myös kansainvälisesti täysin eturintamassa. Voit lukea lisää aiheesta Aki Antmanin blogikirjoituksesta ja ilmoittautua mukaan tammikuun Microsoft Teams Summitiin kuulemaan lisää ajatuksistamme metaversen osalta.

UAE:ssa Sulavan asiakkaina on toistakymmentä alueen johtavaa yritystä ja organisaatiota. Näitä kaikkia asiakkaita yhdistää halu tehdä asioita ensimmäisenä maailmassa ja isosti. Dubain toimistomme pystyy siten tarjoamaan auringon lisäksi mahdollisuuden tehdä työtä ja kehittää omaa osaamista aivan uudenlaisella tavalla.

Vuonna 2022 panostamme entistä enemmän henkilöstömme osaamisen ja viihtyvyyden jatkuvaan kehittämiseen. Metaversen lisäksi olemme mukana lukuisissa Redmondin ohjelmissa ja pystymme jatkuvasti uudistamaan ja kehittämään osaamistamme maailman eturintamassa. Suomessa asiakkaamme tuntevat meidät innokkaana ja luotettavana edelläkävijänä, jonka kanssa he uskaltavat ottaa rohkeita hyppyjä teknologian aallonharjalla.

The Siqnificant Company antoi Sulavalle 2021 Future Workplaces –sertifikaatin. Tämä on peräti kolmas perättäinen tunnustus Sulavalle. Sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. 

Sulava on aina ollut mahtava työpaikka, mutta jälleen kerran vuonna 2022 pystymme tarjoamaan juuri Sinulle ainutlaatuisia mahdollisuuksia itsesi ja osaamisesi kehittämiseen. Tervetuloa mukaan tulevaisuuteen, oli tuleva paikkasi sitten Suomessa, Dubain auringossa tai metaversessä.

Voit katsoa avoimet työpaikat täältä tai vaihtoehtoisesti vaikkapa soittaa minulle Teamsillä (juha.heikkonen@sulava.com), puhelimella (+358 50 554 1641) tai vaikka lähteä lounaalle.