Koronaviruksen vaikutukset Sulavan toimintaan

Sulavalla sekä omien että asiakkaidemme ja kumppaneidemme työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi on ykkösprioriteettimme. Noudatamme tarkasti THL:n ja valtioneuvoston ohjeistuksia.

Koronatilanteen huonontuessa suosittelemme kaikille asiakkaillemme koronavilkku-sovelluksen käyttöä ja kasvomaskien käyttöä vierailessamme toimistolla.

https://koronavilkku.fi/

Teemme kaikkemme auttaaksemme asiakkaitamme selviämään tästäkin tilanteesta digitaalisten välineiden ja palveluiden tehokkaalla hyödyntämisellä sekä toiminnan joustavalla muokkaamisella jatkuvasti muuttuvan tilanteen mukaan.

Olemme laajentaneet sekä ilmaista että maksullista koulutustoimintaamme kattamaan koronaviruksen aiheuttamat muutokset työkulttuuriin sekä Microsoftin pilviteknologian hyödyntämiseen. Olemme luoneet asiakkaillemme valmiita ratkaisuita ja toimintamalleja etätöihin siirtymiseen, takaisin toimistoon siirtymiseen, viestinnän tehostamiseen sekä kenttätyössä olevien työn ja työturvallisuuden tukemiseen.

Koulutukset toistaiseksi pääosin hybridi-toteutuksina

Vallitsevan koronatilanteen takia järjestämme koulutuksemme pääosim hybridikursseina, johon voi osallistua joko onlinena Teamsin kautta tai paikan päällä luokassa.

Tulethan luokkaan vain oireettomana ja mieluiten täysin rokotettuna. Mikäli haluat vaihtaa osallistumismuotoa, ilmoitathan siitä viimeistään viikko ennen kurssin alkua. Lähetämme sinulle uuden kutsun, jossa on osallistumislinkki sekä infoa online-osallistujalle. Näin varmistamme sujuvan oppimiskokemuksen.

Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Koulutuskeskuksen asiakaspalvelun yhteystiedot: info@sulava.com tai 020 740 2790

Testikeskuksen toiminta jatkuu ennallaan

Testikeskuksen toiminta jatkuu ennallaan. Olemme tehostaneet varotoimia koulutus- ja testikeskuksessamme mm. siivouksen ja desinfioinnin osalta tartunnan ehkäisemiseksi. Lisäksi tiloissamme on tarjolla kertakäyttömaskit ja suosittelemme niiden käyttöä.

Sulavan konsultointiliiketoiminta

Tilanteen huonontuessa suositamme työntekijöillemme edelleen toistaiseksi etätyötä, mutta työskentely toimistoissa on sallittua henkilökunnan terveydentila huomioiden. Asiakaspalavereissa suosimme Teams-tapaamisia, mutta myös kasvokkain tapahtuvat tapaamiset ovat mahdollisia. Riskiryhmään kuuluvien osalta käytämme tapauskohtaista harkintaa.

Lopuksi

Koronavirus vaikuttaa nyt ja pitkällä tähtäimellä merkittävistä meihin jokaiseen. Sulavan osalta nojaamme tässäkin tilanteessa vahvasti arvoihimme, joiden valossa sitoudumme mm. seuraavaan:

  • Pyri parhaaksi sekä jaa osaamistasi: Meillä on maailman paras osaaminen Microsoftin pilvipalveluiden hyödyntämisessä työn tehostamiseksi. Meidän tulee tässä tilanteessa pystyä jakamaan osaamistamme asiakkaidemme lisäksi myös kaikille muille osaamistamme tarvitseville.
  • Pidä huolta: Sulavan organisaation ensisijaisena tehtävänä on pitää tässäkin tilanteessa huolta työntekijöistämme sekä asiakkaistamme ja kumppaneistamme. Meidän pitää pystyä valjastamaan osaamisemme muiden käyttöön, jotta jokainen organisaatio pystyy toimimaan kaikissa eteemme tulevissa tilanteissa.
  • Menestymme yhdessä: Vallitsevassa tilanteessa kukaan ei selviä yksin. Emme jätä ketään yksin tässäkään tilanteessa vaan selvitämme kaikki vastaantulevat vaikeudet yhdessä.
  • Sinulla on valta: Itsekkyydelle ei ole tilaa tässä tilanteessa. Meidän kaikkien on toki pidettävä huolta itsestämme ja lähimmäisistämme, mutta sen lisäksi meidän jokaisen tulee tehdä kaikkemme koko yhteiskunnan – ja erityisesti heikoimmassa asemassa olevien – eteen.

Lisätiedot henkilöstöjohtaja Juha Heikkonen 0505541641 juha.heikkonen@sulava.com.