Esittelyssä Senni Hautala – projektinhallintaa positiivisella energialla

Heippa! Olen Senni Hautala ja olen aloittanut Sulavalla konsulttina helmikuussa 2024. Pääpainona tulen keskittymään palvelu- ja projektipäällikön tehtäviin. Ensisijaisesti työskentelen Microsoft 365 Copilotin, eli Microsoftin ikioman tekoälyn parissa, auttaen organisaatioita jalkauttamaan tekoälyä työntekijöidensä päivittäiseen hyötykäyttöön. Vaikka pääasiassa keskityn Copilottiin, niin minut voi myös tavata muissa Sulavan projekteissa ja palveluissa.  

Projektinhallinnan mestari 

Minulla on useamman vuoden kokemus erilaisten projektien onnistuneesta johtamisesta hyvin erilaisilla toimialoilla. Olen työskennellyt laajasti erilaisissa organisaatioissa sekä eri funktioissa pk-yrityksistä kansainvälisiin pörssijätteihin. Näistä kokemusta kerryttäneenä ymmärrän äärimmäisen hyvin erilaisia liiketoimintayksiköitä ja erilaisten asiakkaiden liiketoimintaa.  

Asiakassuhteiden taikuri 

Teen työtä sydämellä ja tunteella, joka näkyy tavassani luoda vahvoja asiakassuhteita. Asiakkaiden omat tavoitteet ja näihin odotuksiin vastaaminen on minulle tärkeää. Koen, että poikkeuksellinen palvelu alkaa asiakkaiden tarpeiden kuuntelemisesta ja niiden ylittämisestä. 

Ensimmäiset kuukaudet Sulavalla 

Aloitus Sulavalla on ollut iloista ilotulitusta! Tähän menessä olen ottanut haltuun useamman Copilot Modern Work as a Service -asiakkuuden, mutta myös uusille asiakkuuksille löytyy vielä tilaa jakamaan huomiotani.  

Julkaisimme 1.3.2024 Sulava Copilot Essentials -palvelun, jonka lanseerauksessa olen onnekkaana saanut olla mukana. Toimin myös Essentials -palvelun adminina, eli pidän huolta palvelustamme sekä tämän kehityksestä.  

Miltä tulevaisuus näyttää? 

Voin koko sydämestäni sanoa, että Sulavalle saapuessani olen alusta asti kokenut, että olen tullut oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Olen enemmän kuin innoissani työskentelemässä IT-alalla ja tekoälyn eturivin paikalla organisaatiossa, jossa työskennellään yhdessä asiakkaan parhaaksi.  

Palvelu- ja projektipäällikön rooleissa minut tulee tapaamaan varmasti tulevaisuudessa, mutta olen myös kiinnostunut mahdollisuuksista teknisempänä konsulttina.  

Kiinnostuitko Sulavasta työnantajana?

Lue lisää meistä ja tutustu avoimiin työpaikkoihin.

LUE LISÄÄ

Kirjoittaja: Senni Hautala

Senni Hautala työskentelee Sulavalla palvelu- ja projektipäällikön roolissa, vastaten erityisesti tekoälyyn liittyvistä projekteista.