Esittelyssä Oliver Lahti

Hei!

Olen Oliver Lahti ja aloitin helmikuussa Sulavalla juniorikonsulttina SulavaAkatemian kautta.

Sulavassa minua alun perin viehätti pilvipohjaisten palvelujen painotus, mutta myös asiakaslähtöisyys työssä laadun kautta. Minulla on kattavaa kokemusta asiakaspalvelusta ja projektityöskentelystä, minkä ansiosta osaan arvostaa Sulavan arvojen mukaista laadun priorisointia sekä tiedon ja osaamisen jakamisen mallia. Tekninen taustani muodostuu IT-tradenomin opinnoista ja pitkäaikaisesta intohimosta teknologia-alaa kohtaan. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat ICT-infrastruktuurit, tietoturva sekä hardware- ja kuluttajateknologian kehitys.

Kiinnostuin koulun penkillä etenkin pilvipohjaisten infrastruktuuriratkaisujen tuottamisesta Microsoftin Azuressa. Pilvipohjaiset palvelut tarjoavat käytännöllisen tavan skaalata ja hallinnoida tuotettuja ratkaisuja, mikä helpottaa niin asiakkaan kuin palveluntuottajankin työtä. Uusien resurssien ketterä käyttöönotto ja monipuolinen, jatkuvasti kehittyvä toimintoympäristö ovat Azuren vahvuuksia. Kustannustehokas lähestymistapa ongelmien ratkaisussa on laadun tuottamisen ohella itselleni tärkeää, minkä vuoksi koenkin Azuren luonnolliseksi kehitysalustavalinnaksi.

Pilvessä pyörivien alustojen ohella keskityn mielelläni myös tietoturvapuolen ongelmiin ja uusien uhkien havainnointiin. Kehittyvät palvelut tuovat lisähaasteena mukanaan kehittyvät tietoturva-aukot, joiden tilkkiminen on tärkeää tuotettujen ratkaisujen jatkuvuuden takaamiseksi. Tietoturvahaasteisiin vastaamisessa auttaa onneksi oma mielenkiinto alaa kohtaan ja aktiivinen tiedonjako muiden Sulavien kanssa.

Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla minuun vapaasti yhteydessä alla oleviin osoitteisiin. Avustan aina mielelläni, oli kyseessä sitten infran siirto pilveen tai tarve puhelinsuositukselle!
LinkedIn
Twitter
oliverlahti.com