Esittelyssä Katri Tuulensuu

Katri Tuulensuu on aloittanut tammikuussa järjestyksessään toisessa SulavaAkatemiassa.

Olen Katri, ja Sulavalla keskityn modernien työtapojen ja digitalisaation projekteihin, joissa organisaation muutos ja ihmisten toiminnan ymmärtäminen ovat keskeisiä. Minulla on pitkä kokemus viestinnän tehtävistä ja projektitöistä kaupan ja teollisuuden järjestömaailmassa. Olen toiminut myös konseptisuunnittelijana ja projektipäällikkönä IT-alalla.

Aiemman työelämänkokemukseni tuomia vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, muutosviestinnän merkityksen ymmärtäminen ja erilaisten toimialojen dynamiikan tuntemus. Uuden teknologian käyttöönotossa on kyse suurelta osin ihmisistä ja työtapamuutoksesta, ja jokainen organisaatio on erilainen. Aina muutos ei ole itsestään selvää tai helppoa, ja vanhat asenteet istuvat tiukassa. Tässä muutoksessa haluan auttaa.

Haluan olla rakentamassa parempaa työelämää, jonka teknologinen kehitys mahdollistaa. Työn tekemisen uudet tavat, paikkariippumaton työskentely ja sisäisen viestinnän kehittäminen ovat minulle tärkeitä. Mobiili työ mahdollistaa joustoja ja vähentää usein tarpeetonta matkustamista, palavereihin tai edes päivittäin toimistolle. Aikaa matkustamiselta vapautuu tärkeämmälle, oli se sitten työtehtäviä tai muuta elämää ja vähentää myös päästöjä. Siihen pitäisi mahdollisimman monella olla oikeus.

Vapaa-aikani kuluu paljolti perhekuvioissa ja mieluusti raahaamme sirkuksen mökille saaristoon aina kun se mahdollista. Viihdyn merellä, ja kaikki keinot sinne pääsemiseksi moottoriveneilystä purjehdukseen ja sukeltamiseen ovat käytössä.

Lue lisää SulavaAkatemiasta