Cloud Security Summit 2022 -tietoturvaseminaarin ohjelma on julkaistu – Ilmoittaudu etuhinnalla!

Paikka: Radisson Blu Royal (Runeberginkatu 2, Helsinki)
Aika: KESKIVIIKKO 21.9.2022, 9.00 – 16.30

TIVIA, Tietoturva ry ja Sulava järjestävät jo perinteeksi muodostuneen Cloud Security Summit -tapahtuman keskiviikona 21.9.2022. Seminaari järjestetään Radisson Blu Royalissa Helsingissä. Tapahtuman ilmoittautuminen on meneillään ja ohjelma julkaistu! Kuulemme tietoturvan huippuasiantuntijoilta tarinoita pilviturvallisuudesta, miten heidän organisaatioissaan pilvipalveluiden tietoturvahaasteisiin on varauduttu, ja mitkä ovat pilvipalveluiden kuumimmat trendit.

Cloud Security Summit -seminaarin puheenvuoroissa avataan mm. pilvipalveluiden turvallisuuden arviointikriteeristöä (PiTuKri) ja tulevaisuuden kehityssuuntia, harhaanjohtavien dark pattern -tekniikoiden välttämistä tietosuojavaatimusten huomioimisen suunnittelussa, sekä Kyberturvallisuuskeskuksen roolia kansallisen ja kansainvälisen kybertilannekuvan muodostuksessa. Puhujina mukana mm. OP-ryhmä, SOK, Wärtsilä, Kyberturvallisuuskeskus ja LähiTapiola.

Tässä esimerkkejä tulevan tapahtuman puheenvuoroista ja puhujista:

  • Mikko Viemerö, tietosuojavastaava, SOK: Schrems-ratkaisun vaikutukset kansainvälisten pilvipalvelujen käytön lainmukaisuuteen
  • Leo Niemelä, tietoturvajohtaja, LähiTapiola: Turvallisesti pilvessä – Miten suojautua kyberhyökkäyksiltä
  • Catharina Candolin, kyberasiantuntija, OP Ryhmä: Kyberavaruus ja sota
  • Merja Mattila, Data Protection Manager, Wärtsilä Oyj: Privacy by Design – Tietosuojavaatimukset uusien ohjelmistojen, tietojärjestelmien, palveluiden ja prosessien kehityksessä

Hyödynnä kesän etuhinta ja ilmoittaudu mukaan!

Nyt kannattaa hyödyntää kesän etuhinta ja ilmoittautua mukaan! Kesän etuhinta (490EUR +alv, Tivian jäsenet 400EUR+alv) on voimassa 15.8.2022 asti. Älä siis aikaile, vaan varaa paikka itsellesi oheisen linkin kautta.

Ohjelma ja puhujat

Tapahtumassa on puhujina alan huippuasiantuntijoita tietoturva-alan yrityksistä sekä julkishallinnosta. Tutustu ohjelmaan ja puhujiin alla olevista linkeistä!