Joulu on tulevienkin aikojen huippumenestyjä

Kari Tervonen on numerointensiivinen strategi, joka
optimoi asiakasyritystensä asiakashoitomalleja CEO Helsingissä.

CEO Helsinki on  strategisen markkinoinnin yritys, jonka toimintatapaan kuuluu asiakaskokemusoptimointi, jolla yritysten tarjoama ja asiakkaiden tarpeet saadaan kohtaamaan tehokkaasti ja nopeasti.

LinkedIn

Vuoden 2015 aikana monen yrityksen ydinagendaksi on noussut asiakaskokemus.
Yrityksen toiminnan perusvaluuttoja ovat raha, aika, kulttuuri ja asiakkaat.

Seuraavien vuosien menestyjäyritysten perusresepti on helppo tunnistaa. Nopea ja digitaalinen. Selkeä ja erottuva asiakaslupaus. Tyytyväiset ja kannattavat asiakkaat.

Jotta yritys voisi olla nestemäisen nopea asiakaskohtaamistensa kehittämisessä, on muutoksen keskiössä oltava pysyvä ja merkityksellinen asiakaslupaus, jonka jokainen oma työntekijä tunnistaa, ja jonka yrityksen asiakkaat laajasti tunnistavat yrityksen omaksi kädenjäljeksi.

Jokainen yritys ansaitsee tulla kehitetyksi omilla ehdoillaan siten, että muutosvauhdin kiihtyessä yrityksen merkityksellinen tapa erottua muista koko ajan vain vahvistuu.

Joulu on kaiken muun lisäksi malliesimerkki tässäkin ajassa menestyvästä konseptista. Joulu kuuluu kaikille eikä kenellekään erityisesti, mutta se generoi maailmanlaajuisesti noin tuhannen miljardin euron verran työtä ja hyvinvointia kymmenille miljoonille ihmisille. Joulu on monelle meistä harvoja hetkiä vuodessa kunnolla hiljentyä ja rauhoittua.

Joulu on esimerkki äärimmäisen verkottuneesta, joustavasta ja jatkuvasti ajan vaatimusten mukaisesti kehittyvästä konseptista, jolla on kuitenkin merkityksellinen, tunnistettava, ja muuttumaton ydin.

Joulussa yhdistyy kristillinen lepopäivän pyhittäminen ja kaikkien tarvitsema karnevalistinen ilo vuoden pimeimmän ajan keskelle. Jokainen joulun viettäjä sitten kustomoi noista elementeistä itselleen sopivan yhdistelmän

Joulu on joulu eikä sitä mikään muu voi korvata.

Meidänkin perheessä laitetaan yhteydet hetkeksi poikki ulkomaailmaan, hidastetaan tohinaa toviksi, ja annetaan aikaa kaikkein lähimmille.

Rauhaa, ja lapsenomaista jouluiloa kaikille!