Webinaaritallenne: Tekoäly ja tiedon suojaus – Mitä tulee varmistaa M365 Copilotia käyttöön otettaessa?

11.12.2023

Aihe: Tekoäly ja tiedon suojaus – Mitä tulee varmistaa M365 Copilotia käyttöön otettaessa?

Kesto: 35 min

Puhuja: Heli Kumpulainen

heli kumpulainen

Miten varmistat, ettei tekoälytyövälineitä käyttöön otettaessa tulosaineistoon päädy vaikkapa henkilöstön henkilötunnuksia, vain johtoryhmän tietoon tarkoitettuja asiakirjoja tai muuta arkaluontoista tietoa? Miten varmistat, ettei tuloksien tieto ole vanhentunutta?

Microsoft Copilot hyödyntää organisaation sisäistä tietoa ja dokumentteja, johon henkilöllä on jo valmiiksi vähintään lukuoikeus. Käyttäjillä on mahdollisuus jakaa Copilotin löytämää ja tuottamaa sisältöä oletuksena vapaasti.

Tilaa maksuton webinaaritallenne, ja kuulet asiantuntijamme Heli Kumpulaisen johdolla, kuinka pääset liikkeelle pohtiessasi tekoälytyövälineiden tietosuojaa! Saat perustiedot mm. siitä millaisia toimenpiteitä tiedon luokittelun ja suojauksen osalta tulee tehdä kun valmistaudut ottamaan Microsoft 365 Copilotin käyttöön organisaatiossasi.

Agenda:

  • Microsoft 365 Copilot ja tiedon suojaus -esittely
  • Tekoälyn tuottamien tulosten rajaaminen tiedon luokittelulla
  • Pääsynhallinnan rooli tulosten rajaamisessa
  • Vanhentuneen tiedon rajaaminen tulosten ulkopuolelle
  • Katsaus tehtävää helpottaviin välineiseen

Tilaa webinaaritallenne, webinaari pidettiin 11.12.2023:

Lisätietoa aiheesta:

Webinaaria syvemmälle aiheeseen sukelletaan päivän mittaisella Tiedon suojaus ja Microsoft 365 Copilot – Ota Copilot käyttöön hallitusti -kurssillamme. Tutustu ja ilmoittaudu!

Jos haluat yleiskuvan siitä mitä Microsoft 365 Copilot mahdollistaa ja miten se mullistaa tietotyön, tutustu koulutukseen: Microsoft 365 Copilot päivässä tutuksi

Ota yhteyttä Sulavaan:

sales@sulava.com