Webinaari: Microsoft Teams Spotlight – uusimmat ominaisuudet ja tulevaisuuden näkymät

21.03.2024

Aihe: Microsoft Teams Spotlight

Aika: Torstaina 21.3.2024 klo 9–11

Puhuja: Vesa Nopanen

Tule mukaan maksuttomaan Microsoft Teams Spotlight -webinaariin, jossa saat tietopaketin viimeisistä ja tulevista Microsoft Teamsin ja kollaboraation ominaisuuksista sekä niiden tuomista mahdollisuuksista. Vuoden 2024 ensimmäisessä Spotlightissa keskitytään siihen mitä kaikkea Teamsin ympärillä on tapahtunut talven aikana ja tällä hetkellä näyttää siltä, että demottavat aiheet eivät lopu kesken!

Sulavan tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti & Microsoft MVP, Vesa Nopanen, johdattaa sinut ajan tasalle Microsoft Teamsin ja muiden siihen liittyvien teknologioiden nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Tästä maksuttomasta webinaarista on muodostunut jo ikoninen ”must-have”, jossa osallistujat saavat parasta tietoa parhailta osaajilta ja näkevät miten asiat käytännössä toimivat demojen kautta.

Tässä jaksossa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

  • Microsoft Teams
  • Microsoft Copilot ja tekoälyratkaisut Teamsiin liittyen
  • Metaverse ja Microsoft Mesh
  • Microsoft Loop ja Whiteboard uudistukset 

Webinaari sisältää runsaasti demoja.

Osallistumalla pysyt ajan tasalla Microsoft Teamsista, Copilotista, tekoälystä, Meshistä, Loopista ja muista Teamsiin liittyvistä teknologioista ja työkaluista sekä niiden ominaisuuksista. Tiedostat mikä on mahdollista jo nyt ja mitä on tulossa lähitulevaisuudessa. Olit sitten tehokäyttäjä, tietohallinnosta tai liiketoimintapäättäjä, niin sisällöstä löytyy jotain jokaiselle roolille. Huomioithan että Spotlight -webinaari ei ole koulutus, vaan infotilaisuus tulevasta. Perinteisesti Veskulla on nopea tahti asioiden esittelyssä.

HUOM! Suomenkielistä webinaaria ei tallenneta. Vain osallistumalla kuulet, mitä Teamsin tulevaisuudessa tapahtuu! Webinaariin rekisteröityneille toimitetaan materiaalit pdf-muodossa.


Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittaudu webinaariin yllä olevalla lomakkeella. Jos haluat kuulla asiasta lisää, ota yhteyttä sales@sulava.com