Microsoft Tech Brief: Get Ready for the Future of Work with AI – ilmainen webinaari

01.02.2024

Tule Sulavan ja Microsoftin maksuttomaan, englanninkieliseen Microsoft Tech Brief: Get Ready for the Future of Work with AI -tapahtumaan, ja kuulet, miten voit auttaa yritystäsi menestymään tekoälytyövälineiden avulla. Ne antavat työntekijöille avun edistää luovuuttaan, lisätä tuottavuuttaan ja luoda yhteistyökulttuurin.

Aika: 1.2.2024, 14:00 – 15:30  (GMT+02:00). Tapahtuma on päättynyt, mutta jos olet kiinnostunut aiheesta, ota meihin yhteyttä sivun alaosan lomakkeella

Opit, kuinka pääset alkuun Microsoft 365:n kanssa ja miten Copilot for Microsoft 365 muuttaa tapaa, jolla ihmiset työskentelevät ja ovat vuorovaikutuksessa tekoälyn kanssa. Toiseksi opit yhdistämään työntekijä- ja asiakastietosi turvallisemmin Copilotin semanttisen indeksin avulla. Lisäksi opit kuinka valmistaudut Copilot for Microsoft 365 tuloon.

Tilaisuuden vetävät arkkitehti, Microsoft MVP Tatu Seppälä Sulavalta ja asiantuntija, Microsoft MVP Miska Kytö Sulavalta.

Kenelle tapahtuma on suunnattu & tekninen taso:

  • IT-päätöksentekijät
  • Tekniseltä tasoltaan tapahtuma on perustasoa ja keskitasoa. Osallistujilla tulisi olla perustiedot tekniikasta.

Tapahtumassa:

  • Saat ymmärrystä siihen, miten voit yhdistää yrityksen tuottavuussovellukset Microsoft 365 E5-lisenssitason tietoturva- ja tiedon suojausominaisuuksiin.
  • Opit, miten voit parantaa tekoälyvastausten osuvuutta turvallisesti Copilotin semanttisen indeksin avulla.
  • Tutustut parhaisiin käytäntöihin, joiden avulla voit suojata tietoja tiedostoissa ja sähköposteissa viestien salauksella, oikeuksien hallinnalla sekä tietojen menetyksen estämisellä.
  • Opit, miten tämä kaikki auttaa sinua valmistautumaan Copilot for Microsoft 365 tuloon

Sulavan palvelut tekoälyn käyttöönottoon ja hyödyntämiseen

Sulava on erikoistunut tekoälyratkaisuihin, jotka perustuvat Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja osaamiseen. Ja kuten kaikkien muidenkin modernien, työtapoja ja tuottavuutta parantavien teknologioiden kanssa, olemme kärkiosaaja niiden tuomisessa organisaation arkeen, kaikille työntekijöille.

Mietitkö teknisiä edellytyksiä, lisenssejä ja kustannuksia, käyttötapauksien rakentamista, ROI:n laskemista, tekoälyn etiikkaa, juridisia kysymyksiä tai yksityisyyttä, tietoturvaa ja hallintaa? Hyvä! Mallimme on täällä opastamassa sinua kaikissa näissä ja monissa muissa aiheissa ja kysymyksissä.