29.11.2023 Microsoft Teams Spotlight, Ignite ’23 erikoisjakso

29.11.2023

Aihe: Microsoft Teams Spotlight

Aika: Keskiviikko 29.11.2023, 9.00–11.00

Puhuja: Vesa Nopanen

Tule mukaan maksuttomaan Microsoft Teams Spotlight -webinaariin, jossa saat tietopaketin viimeisistä ja tulevista Microsoft Teamsin ja kollaboraation ominaisuuksista ja niiden tuomista mahdollisuuksista. Tässä jaksossa katsotaan mitä uutta ja tulevaa marraskuun Microsoft Ignite 2023 tuo moderniin (ja tulevaisuuden) työhön. Lisäksi mukana on tuttuun tapaan tietoa mitä Teamsin ympärillä on tapahtunu syys-marraskuussa ja mitä voidaan odottaa lähitulevaisuudessa.

Sulavan tulevaisuuden työn & metaversen johtava konsultti & Microsoft MVP, Vesa Nopanen, johdattaa sinut ajan tasalle Microsoft Teamsin nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Tästä maksuttomasta webinaarista on muodostunut jo ikoninen ”must-have”, jossa osallistujat saavat parasta tietoa parhailta osaajilta ja näkevät miten asiat käytännössä toimivat demojen kautta.

Tässä jaksossa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

  • Microsoft Ignite ”tiedä nämä” -kooste: Teams & tulevaisuuden moderni työ
  • Microsoft Teams
  • Tekoäly ja Copilot
  • Metaverse ja Microsoft Mesh
  • Mitä on odotettavissa lähitulevaisuudessa 

Webinaari sisältää runsaasti demoja.

Osallistumalla pysyt ajan tasalla Microsoft Teamsista, Copilotista, tekoälystä, Meshistä, Loopista, Whiteboardista ja muista Teamsiin liittyvistä tuotteista ja ominaisuuksista sekä tiedostat mikä on mahdollista nyt ja tulevaisuudessa. Olit sitten tehokäyttäjä, tietohallinnosta tai liiketoimintapäättäjä, niin sisällöstä löytyy jotain jokaiselle roolille. Huomioithan että Spotlight -webinaari ei ole koulutus, vaan infotilaisuus tulevasta. Perinteisesti Veskulla on nopea tahti asioiden esittelyssä.

HUOM! Suomenkielistä webinaaria ei tallenneta. Vain osallistumalla kuulet, mitä Teamsin tulevaisuudessa tapahtuu! Webinaariin rekisteröityneille toimitetaan materiaalit pdf-muodossa.


Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittaudu webinaariin yllä olevalla lomakkeella. Jos haluat kuulla asiasta lisää, ota yhteyttä sales@sulava.com