Tallenne: Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla

19.09.2023

Aihe: Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla

Aika: 1h

Puhuja: Otso Kasanen

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme? McKinseyn tutkimuksen mukaan generatiivinen tekoäly voi lisätä jopa 2,6–4,4 biljoonan dollarin arvosta vuotuista tuottavuutta maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa valtavaa muutosta nykypäivän työelämässä ja käytännössä sitä, että työt pitää keksiä uudelleen. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jatkuva kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasemassa tulevaisuudessa, sillä vanhanaikainen projektiajattelu ei enää toimi, ei anna parasta tuottoa sijoitetulle pääomalle eikä pidä mukanaan teknologian muutoksissa.

Microsoft on edelläkävijänä tässä muutoksessa ja lanseerasi tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvan Microsoft Copilot -palvelun, joka tuo kaikkiin Microsoft 365 -työkaluihin kokonaan uuden ulottuvuuden ja tehostaa tuottavuutta ennennäkemättömällä tavalla. Mikäli et vielä tiedä mistä on kyse, niin katso ilmoittautumislomakkeen alla oleva esittelyvideo Microsoft Copilotista ja lue tarkemmin meidän blogista.

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, tule kuulolle maksuttomaan webinaariimme, jossa esittelemme ensimmäistä kertaa julkisesti uuden palvelumme: Copilot Modern Work as a Service. Palvelu tulee olemaan ratkaisu organisaatiosi tuottavuushaasteisiin ja tiedät, että tulet saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti Copilotista 110 %:sti.

Webinaarin pitää ratkaisualuearkkitehtimme Otso Kasanen.


Katso webinaarin tallenne

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Jos haluat kuulla asiasta lisää, ota yhteyttä sales@sulava.com tai jätä suoraan yhteydenottopyyntö:

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.