Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuma

22.11.2023

Aika: Keskiviikko 22.11.2023

Sijainti: Hilton Helsinki Strand


Mikä on HPR?


Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari kertoo kaunistelematta Power Platform -toteutusten hyvät, pahat ja rumatkin puolet, ajankohtaiset vinkit ja aidot tarinat.

Aiempiin HPR-seminaareihin on osallistunut tuhansia kävijöitä ja monelle osallistumisesta on tullut jokavuotinen perinne. Tapahtumassa on mittava määrä asiantuntemusta sekä kokemusta Microsoftin palveluiden hyödyntämisestä. Ja mukana on myös niitä tarinoita, missä on törmätty melkoisiin haasteisiin.

Syksyn 2023 tapahtuman ohjelma rakentuu Power Platform -kehittämiseen keskittyviin aiheisiin. Luvassa on mielenkiintoisia case- ja asiantuntijapuheenvuoroja mm. tekoälystä, prosessien automatisoinnista, tiedolla johtamisesta, Power Automatesta ja Power Appsista. Tapahtuman yhteydessä käydään myös Suomen paras Power Platform -ratkaisu SM-kisa.

u003ch3u003eOsta liput tapahtumaanu003c/h3u003ernTapahtuman ilmoittautuminen on auki! Ilmoittaudu tapahtumaan HPR-verkkosivujen kautta.rnrnTutustu myös etuhintoihin ja ryhmäalennuksiin.

u003ch3u003eOhjelmau003c/h3u003ernLuvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. tekoälystä, prosessien automatisoinnista, tiedolla johtamisesta, Power Automatesta ja Power Appsista.rnrnLiity sähköpostilistalle, niin kuulet tapahtumaan liittyvät uutiset ja puhujajulkistukset ensimmäisten joukossa!