Sulava tarjoaa opiskelijoille ponnahduslaudan IT-alan parhaimmistoon

Moderneja, digitaalisia Microsoftin pilvipalveluihin perustuvia työelämäratkaisuja toteuttava asiantuntija- ja koulutusyritys Sulava järjestää 21.11.2019 korkeakoulu- ja AMK-opiskelijoille Kummipäivä-tapahtuman. Helsingissä Sulavan pääkonttorilla järjestettävän päivän tarkoituksena on saada Sulavalle uusia nuoria tekijöitä. Päivään osallistuminen tarjoaa lisäksi opiskelijoille konkreettisen mahdollisuuden tutustua asiantuntijan työhön ja kuulla konsulttien kokemuksista, ja lähteä osaksi pitkäjänteistä rekrytointiprosessia.

Opintojen loppuvaiheessa olevilla tai vastavalmistuneilla on mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan konsulttialan työ käytännön tasolla. Sulavan Kummipäivän aikana opiskelijat pääsevät seuraamaan asiantuntijoiden työpäivää ja konsulttien lisäksi kuulemaan Sulavan asiakkaiden näkemyksiä. Kummipäivä käynnistää 15 nuoren ammattilaisen rekryprosessin, jotka pääsevät mukaan tammikuussa 2020 alkavaan Sulava Akatemiaan.

“Kummipäivän tarkoitus on saada organisaatioomme hyviä uusia nuoria tekijöitä. Haluamme palkata tulevaisuuden kyvykkäitä osaajia ja asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin. SulavaAkatemian myötä haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden tulla osaksi kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen tarinaa sekä nähdä, millaista konsultin ja valmentajan työ on. Meille on tärkeää myös edesauttaa nuorten työllistymistä alalle.”, kertoo Sulavan HR-johtaja Juha Heikkonen.

Sulavan intohimo on parantaa modernia työelämää, ja tässä tapauksessa suutarin lapsella on myös kengät. The Siqnificant Company, Leideschaft Oy on juuri palkinnut Sulavan Future Workplaces -sertifikaatilla, joka myönnetään yrityksille, joiden kulttuuria johdetaan poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. Kansainvälistyvä yritys hakee kasvua muun muassa Yhdistyneistä Arabiemiraateista, mikä avaa sulavalaisille uusia uramahdollisuuksia.

 

Mentorin avulla kohti konsultin uraa

Tammikuussa 2020 käynnistyvään SulavaAkatemiaan haetaan 15 opiskelijaa tai vastavalmistunutta, joiden kanssa solmitaan palkallinen työsopimus. Puoli vuotta kestävään akatemiajaksoon kuuluu henkilökohtainen mentori, jonka työtä pääsee seuraamaan alusta alkaen lähietäisyydeltä. Akatemiaan sisältyy myös koulutuksia ja erilaisia konsultin työhön valmistavia tehtäviä. Tarkoituksena on valmistaa työntekijöitä heidän tulevalle uralleen, sillä Akatemian päätyttyä osallistujista tulee halutessaan Sulavan konsultteja.

“Koulun penkillä ei suoranaisesti opeteta, millaista on olla konsultti ja mitä se maailma pitää sisällään. Opiskelijana oli todella hienoa päästä seuraamaan työtä käytännössä. Olin esimerkiksi paljon mentorini mukana asiakkaiden luona, jolloin opin, miten asiakkaiden ongelmia ratkotaan”, kertoo viime vuoden Akatemiasta valmistunut Lauri Jokioja, joka on nykyään Sulavalla Junior Consultant.

Jokiojan mukaan Sulava on ihanteellinen paikka työskennellä.

“Täällä kaikki auttavat tarvittaessa, työympäristö on todella avoin ja lämminhenkinen. Konsulteilla on vapaat kädet tehdä omaa työtä, sillä täällä luotetaan työntekijöihin”.

Akatemian kouluttajina toimivat Sulavan huippuasiantuntijat, kuten esimerkiksi Kimmo Bergius, Heidi Enho ja Sami Laiho. Jokaiselle Akatemiaan osallistuvalle tehdään oma osaamispolku, jossa yhdistyvät opiskelu, työ, sertifiointien suorittaminen Microsoftin tuoreimmista teknologioista, asiantuntijaidentiteetin rakentaminen sekä ongelmanratkaisu vanhempien asiantuntijoiden johdolla.

SulavaAkatemia tarjoaa nuorille tekijöille mahdollisuuden ponnistaa työelämään – esimerkiksi konsultin tai valmentajan rooliin. Yritys haluaa osallistaa nuoret osaksi kasvutarinaansa ja rakentamaan parempaa työelämää myös muille.

“Akatemia on poikkeuksellinen mahdollisuus opiskelijalle tai vastavalmistuneelle tutkia, onko konsultin ura itseä varten. Meillä pääsee tekemään todella monipuolisia tehtäviä ja olemaan mukana merkittävissä hankkeissa, joita seurataan aina Microsoftin pääkonttorilla asti ylimmän johdon toimesta.”, Heikkonen kertoo.

Lisätietoja:

Juha Heikkonen
Sulava Oy
HR-johtaja
puhelin: +358 50 554 1641
Sähköposti: juha.heikkonen@sulava.com

 

Tutustu SulavaAkatemiaan ja Kummipäivään. 

 

Sulava – parempaa työelämää ihmisen arkeen

Sulava on tienraivaaja suomalaisen työelämän muutoksessa. Yritys on Suomen osaavin Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys, jolla on valtava intohimo moderniin työkulttuuriin. Sulava parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä auttamalla heitä keskittymään omaan toimiala- ja erikoisosaamiseensa ja mahdollistamalla työn tekemisen sulavasti missä ja milloin vain.Sulava on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa. Sulava on  vuonna 2010 perustettu kasvuyritys, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 11,1M€ ja liikevoitto 8%.

www.sulava.com | twitter.com/SulavaOy/ | facebook.com/SulavaOy