Miksi kurssikoordinaattori tarvitsee Madagaskarin pingviinien moni-ulotteisuutta?

Taru Eronen on Sulavan kurssikeskuksen ydin, lautasellaan muun muassa kurssinhallinta ja -koordinointi. Taru on Madagascarin pingviineiden Kowalskin, Alokkaan, Ricon ja Kipparin yhdistelmä, koska veijarimaisten pingviiniveljesten luonteista löytyy kaikki mitä (työ)elämässä tarvitaan. Tämän Taru lupasi jo työhaastattelussa. Miksi Taru olet sydämeltäsi Sulava?

Aloitin urani Sulavalla toukokuussa 2017. Roolini kasvavassa Sulavassa tukee kaikkea työhistoriassani aiemmin opittua ja kehityn eteenpäin asiantuntijoiden huikeassa joukossa. Pääroolissa työssäni on asiakaspalvelu, myynnillisyys, markkinointi, erilaisten kurssinen koordinointi sekä kurssi- ja koulutuskeskuksen hallinnointi.

Edellinen työsuhde dubbaus-, tekstitys- ja mediapalveluiden maailmasta opetti todella paljon ja sieltä päätin ottaa muutaman erinomaisen minuun vaikuttaneen animaatiohahmon vaikutteita Sulavan rooliini. Olkapäilläni istuvien Madagascarin pingviineiden hahmojen tapaan räpylät on täynnä hommaa, mieli avoin, vankkumaton luotto järkeen, tieteeseen ja tunteeseen, suuri sydän ja paljon sisukkuutta. Huumori ja kaverin tukeminen tuo aina hyvän lopputuloksen.

Sulava on mainio jatkumo uralleni. Olen aina tarttunut rohkeasti erilaisiin toimenkuviin ja haasteisiin. Urapolku on vaatinut heittäytymistä, mukavuusalueen ravistelua, vankkaa uskoa omaan itseen, halua oppia ja kykyä ottaa nöyrästi uusia tuulia vastaan loistavilta kollegoilta. Kaikkinensa äärimmäisen opettavaista. Olen kaikesta oppimastani todella kiitollinen.

Tuon oman persoonani ja työpanokseni päivittäin koulutus- ja kurssitoimintaan, jotta asiakkaillamme on paras mahdollinen kokemus olla Sulavalla asiakkaana joko kurssilla, koulutuksessa, vieraana tai tulevana työntekijänä. Olet myös aina tervetullut uudestaan!

Sulava on hyvä työpaikka. Täällä saat mahdollisuuksia, haasteita, mielettömän innovatiiviset työkaverit, huippuosaajia ja tulet kuulluksi. Saat varmasti itsellesi jotain ainutlaatuista työelämään.

Omassa roolissani on joustettava moneen suuntaan ja pidän todella paljon päivien vaihtelevuudesta ja tapahtumarikkaudesta. Haasteena on aikajanallisesti työn jakaminen kahteen, lähelle ja kauas. Toisaalta minun on oltava voimakkaasti läsnä tässä päivässä ja tässä hetkessä tapahtuvissa asioissa. Toisaalta toinen puoli aivoista ajattelee aikataulutusta, sen rakennetta ja toimivuutta kauas tulevaisuuteen.

Kurssikeskuksessa on kymmeniä asiakkaita päivittäin ja tietysti mukana ovat myös mahtavat oman alansa asiantuntevat huippukouluttajat. Se, että he viihtyvät ja päivä etenee sujuvasti on päivän tärkein fokus. Asiakkaiden kanssa jutteleminen on hyvin tärkeä osa päivää. Kuulen mahtavia tarinoita, arkisia asioita, saan samalla tärkeää palautetta koulutuksista ja meidän toiminnasta. Aito kuunteleminen ja keskustelu johtaa usein molempien osapuolten yhteiseen hyvään. Pieni asia voi olla porttiteoria johonkin suurempaan.

Tulkaa kursseille ja kouluttautumaan. Sulavalla on upeat tilat, alan huippukouluttajat, erinomaiset tarjoilut ja hyvä sijainti rautatieaseman kyljessä. Saa tulla vierailemaan ja tutustumaan.

Tervetuloa!

Motto: Adventure is out there! Don’t miss it.

Katso lisää Tarun fiiliksiä videolta!