Esittelyssä Ossi Ågren ja Matti Kukkamäki

Ossi Ågren (kuvassa oik.) ja Matti Kukkamäki ovat aloittaneet tammikuussa järjestyksessään toisessa SulavaAkatemiassa.

 

Ossi Ågren

Tervehdys,

Olen Ossi Ågren SulavaAkatemiassa tähtäämässä IT-alan huipulle. Tulen olemaan IT:n ja liiketoiminnan leikkauspisteessä ratkaisemassa digitalisaation haasteita sekä hyödyntämässä sen tuomia mahdollisuuksia. Olen erittäin innoissani kerryttämässä IT-alan osaamista jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Erityisesti Power BI:ssä haluan kehittyä rautaiseksi osaajaksi.

Tietotyön kehittämisessä nautin erityisesti siitä, kun voidaan konkreettisesti todeta, kuinka modernien työvälineiden hyödyntäminen sekä liiketoimintojen tehostaminen tuo työelämään mielekkyyttä. Moderneissa työvälineissä ja tavoissa on työelämän tulevaisuus, jota erityisesti pilvipalvelut tukevat. Haluan auttaa asiakasta ottamaan kaiken irti Microsoft-ympäristöstä.

Vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti musiikki- ja liikuntaharrastuksissa. Erityisesti rumpujen soitto on lähellä sydäntä. Pyöräily, lumilautailu ja pallopelit pitävät minut liikkeessä. Viimeisimpänä lisäyksenä harrastuksiini on tullut sukeltaminen, joka vei heti ensihenkäisyllä mennessään.

 

Matti Kukkamäki

Moikka!

Olen Matti, monet kutsuvat myös Masaksi tai Kukkikseksi. Tarkoitus olisi hypätä mukaan liiketoiminnan kehitysprojekteihin ja auttaa asiakkaita saamaan digitalisaatiosta paras mahdollinen hyöty ja ilo irti. Olen kiinnostunut yhdessä asiakkaiden kanssa löytämään tapoja, joilla dataa voidaan hyödyntää uusien digitaalisten palveluiden kehittämisessä, toimintojen ja prosessien tuottavuuden parantamisessa sekä modernin tietotyön tukemisessa.

Opiskeltua on tullut monipuolisesti erilaisia aineita ja asioita, minkä kautta vahvuudekseni on muodostunut kyky tutkia ja hahmottaa asioita useammalta kuin yhdeltä kantilta. Teknologiataitoja löytyy esimerkiksi analytiikkatyökaluista, kuten Power BI:sta ja Office 365:stä. Aiempi työhistoriani on keskittynyt enemmän talouden järjestelmien ja johdon raportoinnin puolelle, mutta odotan jo innolla uudenlaisia haasteita, joita pääsen Sulavalla kohtaamaan it-konsultoinnin parissa.

Vapaa-ajan vietän mielelläni poissa erilaisten ruutujen ääreltä. Tai noh, ei aivan kaikkien ruutujen, sillä penkkiurheiltua tulee säännöllisesti. Tykkään myös itse liikkua pääasiallisesti puntteja heilutellen ja lenkkipolkuja tallaten. Luen erityisesti satiirisia kirjoja ja huumori on muutenkin lähellä sydäntäni. Varmaan sitä kautta olen itsekin ajautunut kirjoitusharrastuksen pariin.

Lue lisää SulavaAkatemiasta