Esittelyssä Miia Viljanen & Karri Leino

Miia Viljanen ja Karri Leino aloittivat tammikuussa Sulavalla SulavaAkatemian kautta

 

Miia Viljanen

Olen Miia Viljanen ja etenen Akatemian kautta kiihdytyskaistalla kohti vahvaa asiantuntijuutta ja täyspäiväisen konsultin uraa. IT-alalla olen työskennellyt jo useiden vuosien ajan isoissa organisaatioissa. Työtehtävinä on ollut vaativia työasematuen tehtäviä, laajamittaista it-alan dokumentointi-, viestintä-, tiedotus- ja sisällöntuotantotehtäviä sekä Office 365 -tuki ja -pääkäyttäjätehtäviä.

Suhtaudun intohimoisesti modernin digitaalisen maailman kehittämiseen ja tuomiseen asiakkaiden saataville. Tämän vuoksi asiakkaiden liiketoiminnan kehittäminen ja ratkaisujen luominen juuri heidän tarpeisiinsa onkin lähellä sydäntäni. Johtuen aikaisemmista rooleistani olen myös tottunut puhumaan sujuvasti teknisistä asioista juuri asiakkaan kielellä.

Yritän jatkuvasti löytää erilaisia muotoja kehittää omaa toimintaani tuottavammaksi ja organisoituneemmaksi erilaisten työkalujen ja toimintamallien kautta. Pidän oman osaamiseni ja koulutukseni ajan tasalla, jotta pystyn parhaan tietoni ja taitoni mukaisesti auttamaan asiakasta pysymään mukana digitalisaation aallon harjalla.

Vapaa-aikani vietän aika pitkälti PC- ja konsolipelaamisen parissa, mutta lisäksi pidän myös lukemisesta ja kuntosalitreenaamisesta. Toisinaan innostun myös piirtämään tai luomaan graafisen suunnittelun kilkkeitä ihan vain omaksi ilokseni.

Tule rohkeasti verkostoitumaan kanssani LinkedInissä ja Twitterissä!

 

Karri Leino

Moi!

Olen Karri Leino, Sulavan tuoreimman saapumiserän junnukonsultteja. Akatemian kautta suuntaudun tietotyön ja digitalisaation jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Olen innoissani, sillä digitalisaation ansiosta elämme uusien mahdollisuuksien kulta-aikaa. Työelämä on murroksessa, teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja totuttuja asioita voidaan tehdä täysin uudenlaisilla tavoilla. Suhtaudun tähän jatkuvaan muutokseen organisaatioille tarjottavana tilaisuutena.

On mahtavaa, kun aiemmat arjen haasteet voidaan digitalisaation ansiosta ratkaista tuottavuutta ja tehokkuutta lisäten. Olen mielelläni varmistamassa, että kokonaisvaltainen muutos toteutetaan käyttäjälähtöisesti, jolloin asiakas saa kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Olen opiskellut kauppakorkeakoulussa kansainvälisen liiketoiminnan johtamista ja Sulavalle tulen rahoitusalalta. Olen työskennellyt pk-yritysten parissa niin back officessa, kuin asiakasvastaavanakin. Lisäksi olen ollut mukana laajemman digitalisaatiohankkeen kehitysprojekteissa testaajana, loppukäyttäjien kouluttajana sekä pääkäyttäjänä. Pyrin asiakaskeskeiseen ratkaisuhakuisuuteen, liiketoimintaa silmällä pitäen.

Työn ulkopuolella nautin urheilusta niin katsomoissa, kotisohvalla, kuin harrastajanakin. Innokkaana kotikokkina suhtaudun jonkin asteisella vakavuudella ruokaan ja ruoanlaittoon. Lomalla suuntaan ennakkoluulottomasti uusiin matkakohteisiin kokemaan ja näkemään uutta. Viime aikoina olen hurahtanut äänikirjoihin, mutta ylipäätään kaikki tarinat kiehtovat sekä kuuntelijana että kertojana.

Odotan mielenkiinnolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja millä kaikilla keinoilla voimme yhdessä rakentaa modernia työelämää.

Lue lisää SulavaAkatemiasta