Tallenne: Näin teet onnistuneen Copilotin käyttöönoton pk-yrityksissä

18.04.2024

Aihe: Mitä kaikkea huomioida tekoälyn käyttöönotossa?

Aika: 1h

Puhujana: Senni Hautala ja Otso Kasanen

Tekoäly on jo jollain tavalla osana monen työntekijän päivittäistä arkea, mutta kuinka se valjastetaan koko organisaation käyttöön ja varmistetaan, että sen tuomat mahdollisuudet ja tuottavuusloikka tulee hyödynnettyä? Työ, sellaisena kuin se tunnetaan, on keksittävä tekoälyn myötä uudelleen ja tähän muutokseen on osallistettava koko organisaatio.

Aihe nostattaa paljon kysymyksiä esiin: Kuinka tekoäly otetaan käyttöön hallitusti ja järkevästi? Kuka toteuttaa työtapamuutoksen? Kuka kouluttaa koko organisaation hyödyntämään tekoälyä maksimaalisesti? Miten työympäristö pysyy tietoturvallisena ja ajan tasalla? Entä tekoälyn hallittavuus ja vaatimustenmukaisuus? Tai laajennukset, joilla saadaan paras mahdollinen hyöty juuri oman organisaation tarpeisiin?

Tekoälyn käyttöönotossa on lukemattomia kysymyksiä ja harkittavia asioita, joita ei välttämättä heti tule edes ajatelleeksi.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariimme, jossa käymme asiantuntijoidemme Otso Kasasen ja Senni Hautalan kanssa tekoälyn käyttöönotossa huomioitavia asioita läpi ja kerromme Sulavan Essentials -palvelusta, jonka avulla organisaationne saa tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvan Microsoft Copilot -palvelun sulavasti käyttöön. Useat asiakkaamme käyttävät jo Copilotia, joten käymme webinaarissa myös läpi heidän kokemuksiaan ja Copilotin käyttöönotosta tulleita hyötyjä!

Mikäli et vielä tiedä Microsoft Copilotista, niin katso tallenteen alla oleva esittelyvideo ja lue tarkemmin meidän blogista.


Katso webinaarin tallenne:

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Katso esittelyvideo Microsoft 365 Copilotista:

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Heräsikö kysyttävää?

Jos haluat kuulla asiasta lisää, ota yhteyttä sales@sulava.com.