Fabric Analyst in a Day -työpaja 2024

07.05.2024

Aika: 7.5.2024, 9.00-17.00
Paikka: Online
Vetäjä:
Patrik Aalto

Tervetuloa mukaan Sulavan ja Microsoftin järjestämään maksuttomaan Fabric Analyst in a Day-työpajaan! Työpajan tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään, miten Microsoft Fabric toimii ja miten sitä voi hyödytää liiketoiminnan analytiikassa. Työpaja pidetään suomeksi.

Kenelle työpaja on tarkoitettu?

Työpaja on tarkoitettu henkilöille, joilla on Power BI-analytiikasta jo kokemusta, ja halu tutustua Microsoft Fabriciin.

Päivän aikana opit:

  • Miten voit työstää dataasi yhdellä data-alustalla
  • Fabricin analytiikkaratkaisu datan keräämisestä raporttien rakentamiseen

Jos harkitset, voisiko Fabric vastata organisaatiosi data-analytiikan haasteisiin, tämä työpaja on sinulle! Paikkoja on rajoitetusti ja jokainen ilmoittautuminen vaatii järjestävän organisaation hyväksynnän. Varaa siis paikkasi jo nyt!

Työpaja on täynnä!

Tiedotamme tulevista työpajoista Sulavan tapahtumat -sivuilla.


Haluatko kuulla lisää Microsoft Fabricista?

Jos haluat kuulla lisää Microsoft Fabricin mahdollisuuksista organisaatiossanne, autamme mielellämme! Ota meihin yhteyttä alatunnisteen lomakkeella tai sales@sulava.com niin keskustellaan lisää.

Osallistu koulutukseen ja ota Fabric haltuun

Uudessa DP-601: Implementing a Lakehouse with Microsoft Fabric -koulutuksessa opetellaan Microsoft Fabric -alustan käyttöä, keskittyen Lakehouse-konseptiin. Kurssin ensisijainen kohdeyleisö on data-ammattilaiset.

Microsoft Fabric -alusta kannattaa ottaa haltuun jo nyt, sillä pian saataville tuleva Copilot for Fabric tulee yhdistämään tekoälypalvelut koko datan käsittelyyn ja sitä kautta tekemään datan hallinnoinnista paljon helpompaa!


Tutustu analytiikan tulevaisuuteen – esittelyssä Microsoft Fabric

Microsoft Fabric on SaaS pilvipalvelu, joka yhdistää moderniin tiedon varastointiin ja raportointiin tarvittavat modernit työkalut yhden palvelun alle. Skaalautuva analytiikka on usein kompleksia ja siihen liittyvä infrastruktuuri kallista ylläpitää. Analytiikka on myös useissa organisaatioissa usein siiloutunutta ja sirpailoitunut useammille tiimeille. Microsoft Fabric pyrkii vastaamaan näihin yleisiin analytiikkaan liittyviin haasteisiin.