Microsoft Ignite Finland – ilmainen seminaari

26.03.2024

Microsoft Ignite Finland kokoaa Helsingin Pikku-Finlandiaan yhteen liiketoimintapäättäjät ja IT-ammattilaiset oppimaan ja keskustelemaan tekoälystä ja Microsoftin teknologioista.

Aika: 26.3.2024 klo 8.30–17.00

Tule kokemaan, kuinka Microsoftin tekoälyratkaisut auttavat ratkomaan liiketoiminnan haasteita, luomaan kasvua ja uusia mahdollisuuksia. Löydä ratkaisuja, jotka vievät sinut ja organisaatiosi seuraavalle tasolle! Tapahtuma on maksuton ja paikkoja on rajoitetusti 600 hengelle.

Lavalla mm:

  • OP
  • KONE
  • KELA
  • Outokumpu

Sulavan asiantuntijat löydät tapahtuman partner expo -alueelta. Osastollamme pääset tutustumaan Copilot-projekteissa syntyneisiin innovaatioihin, kuten kuinka Copilot for Microsoft 365, Sales Copilot ja Copilot in Dynamics 365 Field Service toimivat yhteen ja ratkovat todellisia tilanteita organisaatioiden apuna. Voit myös testata Dynamics 365 Guidesia HoloLenseillä.

Olemme Sulavalla auttaneet jo noin 100 organisaatiota useilta eri aloilta parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja innovaatioitaan Copilot-ratkaisuilla, Copilot Modern Work as a Service (CMWaaS) ja Copilot for M365 Essentials -palveluidemme avulla.

Sulava on erikoistunut tekoälyratkaisuihin, jotka perustuvat Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja osaamiseen. Ja kuten kaikkien muidenkin modernien, työtapoja ja tuottavuutta parantavien teknologioiden kanssa, olemme kärkiosaaja niiden tuomisessa organisaation arkeen, kaikille työntekijöille.